Filtri 0
Filtri 0
SOLOGNAC Kods. 8667875 4376814

Sieviešu viegls, elpojošs T krekls “500”, brūns

20,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: BRŪNA
  • BRŪNA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu dizaina komanda izstrādāja šo T kreklu visām āra aktivitātēm siltā laikā.

Ļoti viegls un elpojošs T krekls, kas izgatavots no poliestera/poliamīda sajaukuma.Īpaši izstrādāts bez vīlēm sānos lielākam komfortam.

Pamatmateriāls: 32.0% Poliamīds, 68.0% Poliesteris

PRIEKŠROCĪBAS

Viegls

Ļoti viegls T krekls:M izmērs sver 100 g.

Ātri žūstošs

Viegls T krekls ar mikroventilācijas zonām ātrai izžūšanai ārā.

Elpojamība

Poliestera/poliamīda audums optimāli novirza sviedrus.

Ventilācija

Adījums ar ventilācijas punktiem uz torsa un muguras.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Šajā modelī svarīgākais ir komforts.Šeit mēs atklājam, kā.

Šis T krekls izgatavots no 66% poliestera un 34% poliamīda.Uzvelciet to un sajūtiet T krekla sniegto komfortu.Uzlabotā tehnoloģija izslēdz nepieciešamību pēc vīlēm, jo pavedieni ir cieši adīti pa apli.Tādējādi sānos nav nepieciešamas šuves, nodrošinot jums izcilu komfortu aktivitātes laikā.

Jā, svīšanas pārvaldība arī ir ļoti svarīga.

Mūsu jaunais modelis izstrādāts ar ventilācijas punktiem uz torsa, zem rokām un uz muguras.Kāpēc šajās vietās?Jūs atsauksmēs norādījāt, ka šajās vietās visvairāk uzkrājas sviedri, it sevišķi, nēsājot mugursomu.Mūsu komanda analizēja situāciju un izstrādāja šo dizainu, kas palīdz nodrošināt, ka sviedri tiek novirzīt, kad esat aktīvi siltā laikā.

Detaļas padara izstrādājumu labāku.

Cieši piegulošs piegriezums bez sānu vīlēm palīdz novērst berzēšanos.Šis T krekls pielāgosies katrai jūsu kustībai, tā garums paredzēts, lai nosegtu jūsu muguras lejasdaļu arī tad, ja paceļat rokas vai noliecaties.Mikroperforētas zonas neļaus sakarst.Šo T kreklu varat valkāt vienu pašu, kad ārā ir karsts, vai kā apakškreklu zem pulovera vai vestes, ja temperatūra pazeminās.

Vai jūtat dabas aicinājumu?

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 32.0% Poliamīds, 68.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi