Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS Kods. 8586847 4030130

Vīriešu elpojošs fitnesa bezpiedurkņu krekls ar apaļu kaklu “Essential”, balts

6,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: BALTA
  • BALTA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Vēlaties sākt trenēties vai atgriezties pie fitnesa? Šis bezpiedurkņu krekls der jebkuram treniņam. Garantēts komforts par zemu cenu.

PRIEKŠROCĪBAS

Mitruma pārvaldība

Sportojiet bez mitruma sajūtas. Audums ir elpojošs un ātri žūstošs.

Viegls

132 g/m² audums.

Elastīgums

Audums un piegriezums nodrošina kustību vieglumu.

Vienkārša kopšana

Viegli kopjams un ātri žūstošs.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Radīts fitnesam.

Fitnesā nepastāv tāds “viens izmērs der visiem” likums.Taču ir viena lieta, kas mūs visus vieno – kustība. Mūsu prioritāte ir Izstrādāt produktus, kas dod jums nepieciešamo, sākot nokustību brīvības līdz funkcionālām īpašībām, komfortam un stilam... Viss tajos ir sīki plānots un nekas nav nejauši.Visa mūsu dizaineru komanda, sākot no produktu vadītājiem līdz inženieriem un apģērba dizaineriem, velta maksimālas pūles, lai radītu jums vislabāko fitnesa apģērbu.

Vai fitnesa produkti pirms pārdošanas tiek pārbaudīti?

Jā, protams. 100% no mūsu audumiem iztur stingru pārbaužu procesu. Mērķis ir garantēt, ka mūsu produkti ir ērti, droši un izturīgi.Mēs sākam ar laboratorijas pārbaudām, bet pie tā neapstājamies. Tad sportisti kā Jūs testē mūsu apģērbus reālos apstākļos. Mēs uzklausām un analizējam viņu atsauksmes un uzlabojam, kas nepieciešams. Ja produkts iztur šīs pārbaudes ar izcilību, Jūsu jaunais sporta apģērbs var doties uz veikala plauktiem.

*

Mums ļoti žēl, ja tā ir noticis.Ja produkts tomēr neatbilst visām jūsu prasībām, viss ir pavisam vienkārši:atdodiet to mums atpakaļ.Mēs to apmainīsim vai piedāvāsim jums naudas atmaksu.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 40 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 40 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Šis fitnesa bezpiedurkņu krekls pirms nokļūšanas plauktos izgāja daudzus testus.No mazgāšanas testiem līdz pat žāvēšanas pārbaudēm – mūsu dizaina komandas sadarbībā ar ārējām laboratorijām ir pārliecinājušās, ka produkts atbilst mūsu uzstādītajām prasībām. Tas garantē to, ka šī produkta forma un krāsas izturēs pārbaudes laiku un turpinās priecēt arī jūs.

Garantija

2 Gadi

Videoklipi