Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • BALTA
  • ZILA
Nav pieejams tiešsaistē
Funkcionāls un ērts fitnesa T krekls visām dzīves situācijām. Papildu bonuss? Tā lieliskā kvalitāte par labu cenu.

PRIEKŠROCĪBAS

Mīkstums

Ļoti mīksts, patīkami valkājams audums.

Mitruma pārvaldība

Pateicoties sviedrus novadošajam audumam, varēsiet izbaudīt sausuma sajūtu.

Viegls

Audums sver 160 g/m².

Elastīgums

Audums un piegriezums nodrošina kustību vieglumu.

Ventilācija

Svaiga sajūta visu laiku, pateicoties tīkliņauduma zonai muguras apakšpusē.

Vienkārša kopšana

Viegli kopjams un ātri žūstošs.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Radīts fitnesam.

Fitnesā nepastāv tāds “viens izmērs der visiem” likums.Taču ir viena lieta, kas mūs visus vieno – kustība. Mūsu prioritāte ir Izstrādāt produktus, kas dod jums nepieciešamo, sākot nokustību brīvības līdz funkcionālām īpašībām, komfortam un stilam... Viss tajos ir sīki plānots un nekas nav nejauši.Visa mūsu dizaineru komanda, sākot no produktu vadītājiem līdz inženieriem un apģērba dizaineriem, velta maksimālas pūles, lai radītu jums vislabāko fitnesa apģērbu.

Vai fitnesa produkti pirms pārdošanas tiek pārbaudīti?

Protams.Visiem mūsu audumiem obligāti veiksmīgi jāiziet stingri testi.Tie sākas ar dažādām pārbaudēm laboratorijā.Mēs pārbaudām to izturību pret mazgāšanu, kā arī krāsas noturību un daudz ko citu, mēs tos dēvējam par “moku testiem”.Un pēc tam?Mēs tos pārbaudām reālos apstākļos, kur tos testē tādi sportisti kā jūs.Mēs novērojam, analizējam un pielāgojam, lai galaprodukts atbilstu visām jūsu prasībām.Tagad jūs zināt, kādiem pārbaudījumiem mūsu produkti iet cauri, līdz nonāk pie jums.

*

Mums ļoti žēl, ja tā ir noticis.Ja produkts tomēr neatbilst visām jūsu prasībām, viss ir pavisam vienkārši:atdodiet to mums atpakaļ.Mēs to apmainīsim vai piedāvāsim jums naudas atmaksu.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

SKALBIMAS RANKOMIS. - DIDžIAUSIA TEMPERATūRA - 40 °C. SKALBIMAS RANKOMIS. - DIDžIAUSIA TEMPERATūRA - 40 °C.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Sākot ar mazgāšanas testiem un beidzot ar žāvēšanas testiem, šis produkts ir (nevainojami) izturējis visu, ko esam darījuši. Mūsu dizaineru komandas ar ārējas laboratorijas palīdzību ir atbildīgas par mūsu kvalitātes prasību ievērošanu. Mērķis irizstrādāt produktus, kas jums noteikti patiks.

Garantija

2 Gadi