Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • PELĒKA / ZILA
  • ZILA / BALTA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu dizaina komandas ielika savu sirdi, lai izstrādātu šo fitnesa T kreklu Jūsu pirmajam treniņam... Un visiem pārējiem treniņiem, kas sekos.

PRIEKŠROCĪBAS

Mitruma pārvaldība

Sportojiet bez mitruma sajūtas. Audums ātri izžūst un novirza sviedrus.

Viegls

132 g/m² audums.

Elastīgums

Audums un piegriezums nodrošina kustību vieglumu.

Vienkārša kopšana

Viegli kopjams un ātri žūstošs.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Radīts fitnesam.

Fitnesā nepastāv tāds “viens izmērs der visiem” likums.Taču ir viena lieta, kas mūs visus vieno – kustība. Mūsu prioritāte? Izstrādāt produktus, kas dod jums nepieciešamo, sākot no kustību brīvība, funkcionālas īpašības, komforts, stils... Viss ir pārbaudīts, un nekas nav tāpat vien. Visa mūsu dizaineru komanda, sākot no produktu vadītājiem līdz inženieriem un apģērba dizaineriem, velta maksimālas pūles, lai radītu jums vislabāko fitnesa apģērbu.

Vai fitnesa produkti pirms pārdošanas tiek pārbaudīti?

Jā, protams. 100% no mūsu audumiem iztur stingru pārbaužu procesu. Pārliecināmies, ka gala produkts garantēs jūsu komfortu un drošību. Vēlaties uzzināt vairāk?Pārbaudes sākas laboratorijā.Mēs pārliecināmies par izturību pret atkārtotu mazgāšanu, sviedru novadīšanu un daudz ko citu.Kas tālāk?Sportisti kā Jūs pārbauda to reālos apstākļos.Ja produkts iztur šīs pārbaudes ar izcilību, Jūsu jaunais sporta apģērbs var doties uz veikala plauktiem.

*

Mums ļoti žēl, ja tā ir noticis.Ja produkts tomēr neatbilst visām jūsu prasībām, viss ir pavisam vienkārši:atdodiet to mums atpakaļ.Mēs to apmainīsim vai piedāvāsim jums naudas atmaksu.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 40 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 40 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mazgāšanas un žāvēšanas testi regulāri tiek veikti ārējā laboratorijā, lai pārbaudītu, vai jūsu izstrādājums saglabā savu formu un krāsu.Mērķis:ir garantēt, ka tiek ievēroti mūsu kvalitātes standarti, lai mēs varētu piedāvāt izturīgu, ilgmūžīgu produktu.

Garantija

2 Gadi