Filtri 0
Filtri 0
KIPSTA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • SARKANA
  • ZILA
  • ZILA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu futbola dizaineri radīja šo lietus izturīgo jaku jauniem futbolistiem, ko valkāt treniņu vai iesildīšanās laikā 2–3 reizes nedēļā.

PRIEKŠROCĪBAS

Kustības brīvība

Īpašs, futbolam piemērots fasons, kas uzlabo kustību brīvību.

Pretestība pret berzi

Iztur regulāru lietošanu, berzi kritienu laikā un raušanu.

Ūdensnecaurlaidīgs

Ūdensnecaurlaidīgs pārklājums, kas ir piemērots lietošanai vidēji stiprā lietū.

Kabatas

2 sānu kabatas ar rāvējslēdzēju rokām

Elpojamība

Vieglā tīkla odere uzlabo sviedru aizvadīšanu.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Lietusnecaurlaidīga jaka, lai futbola spēle nebūtu jāpārtrauc līdz ar pirmo lietus lāsi.

Vērojot jaunos futbolistus slapjos un vējainos laika apstākļos, radījām šo lietusnecaurlaidīgo jaku “T500” treniņiem un iesildīšanās vingrinājumiem. Mēs vēlējāmies, lai bērnu ūdensnecaurlaidīgā jaka “T500” pirmkārt būtu ūdensnecaurlaidīga un izturīga, vienlaikus nodrošinot futbolam piemērotu dizainu. Iekšējā tīklveida odere ar nodrošina labu ventilāciju. Jums patiks abas sānu kabatas ar rāvējslēdzējiem.

Kapuce, kas nodrošina aizsardzību, bet ļauj turpināt spēli.

Kapuce ir lietusnecaurlaidīgas jakas galvenais elements jauniem futbolistiem, tai ir jānodrošina aizsardzība netraucējot. Jūsu bērnu drošībai šīs jakas kapucei nav auklu. Elastīgā daļā notur to vietā, vienlaikus ļaujot galvai brīvi kustēties un nodrošinot labu sānu redzamību. Esam iekļāvuši arī noderīgu nagu, lai lietus neiekļūtu acīs.

Kipsta izstrādes un inženierijas centrs, Francijā iegūtās zināšanas

“Kipstadium” Torcoingas pilsētā Francijas ziemeļos ir visu “Kipsta” futbola preču globālais dizaina un izstrādes centrs. Apģērbu dizaina komandā ir produktu izstrādes vadītāji, inženieri un apģērbu dizaineri, kuri visi ir kaislīgi futbolisti, kā arī sertifikācijas nodaļa, kas veic izstrādājumu testēšanu.

Šīs praksē iegūtās zināšanas ir izmantotas mūsu apģērbos, lai jums piedāvātu daudzas izcilas tehnoloģijas par lielisku cenu.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi