Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ROZĀ
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu stilisti izstrādāja šo sporta džemperi jūsu sporta treniņiem un ikdienai.Tas ir pamatapģērbs, bez kura vienkārši nevar iztikt.

PRIEKŠROCĪBAS

Mīkstums

Kokvilnas šķiedra piedāvā dabisku komfortu un mīkstumu.

Siltums

Mīkstais plīša trikotāžas audums apģērba iekšpusē sniedz vidēju siltumu.

Elastīgums

Auduma sastāvā esošais elastāns nodrošina pilnīgu kustību brīvību.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Sporta džemperis, kas sākotnēji izstrādāts fitnesam, taču var būt noderīgs daudz kam citam.

Rīta rosme;sapulce darbā;enerģiska pastaiga dienas vidū;ātra iepirkšanās veikalā, lai papildinātu ledusskapja saturu;laiks mājās kopā ar ģimeni un draugiem...Vai nebūtu jauki, ja to visu jūs varētu darīt vienā un tajā pašā apģērbā?

Tieši tāpēc mēs izstrādājām šo apģērbu klāstu,lai iztiktu bez biežas pārģērbšanās mājās un darbā, un visur, kas ir tiem pa ceļam.

Vai jūs teicāt “ērti”?

Iedomājieties, ka visas dienas garumā darbā, mājās, sporta zālē un jebkurā citā vietā jūtaties gan ērti, gan stilīgi.Izklausās labi, vai ne?Mēs arī tā padomājām.Kā tekstila dizaineri mēs bijām pārliecināti, ka varēsim šo pārdrošo ideju iedzīvināt.Un, lūk — mūsu klāsts ir gatavs.Šis ērto apģērbu klāsts ir arī stilīgs:tajā ir izstrādājumi, kas ir gan patīkami valkāšanai, gan priecē acis.

Lielisks sporta džemperis –visur un visos laikos.

Ja ir apģērbs, kas tērpam uzliek punktu uz “i”, tas ir sporta džemperis.Vēsā laikā velciet to virs T krekla;padariet to par savu labāko draugu ziemā.Sporta džemperis ir nepieciešamība visa gada garumā.To var valkāt kopā ar teju jebko, tāpēc jūs to varat izmantot sportojot vai ikdienā.Džemperis piedāvā visas šīs iespējas.

Mazām detaļām ir liela nozīme.

Tas ir pieguļošs, bet ne pārāk ciešs, izceļ jūsu ķermeņa aprises un saglabā kustību brīvību sportā un ikdienas dzīvē.Laiviņveida kakla izgriezums izceļ kakla līnijas.Turklāt jums patiks apkakles, apakšmalas un piedurkņu galu rievotā apdare.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS. PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Salokiet to un ielieciet skapī,tas būs gatavs valkāšanai jebkurā brīdī.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mēs veicām stingras pārbaudes, lai pārliecinātos, ka jūsu sporta jaka nezaudēs formu un krāsu, atkārtoti mazgājot un žāvējot.Tās tiek regulāri veiktas neatkarīgā laboratorijā, lai pārliecinātos par atbilstību mūsu kvalitātes standartiem.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Mēs, protams.Jūs arī, vai ne? Godīgi sakot, mēs nevaram vien sagaidīt, ko jūs teiksiet par šo produktu :).