Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS Kods. 8544010 2695881

Vīriešu pieguļoša jaka ar kapuci “540”, antracīts

35,00 €
25,00 €
-28%
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu dizaineri izstrādāja šo ērto, ar rāvējslēdzēju aizveramo jaku ar kapuci, lai sniegtu jums siltumu pirms un pēc treniņiem un citām aktivitātēm, kā arī to laikā.

PRIEKŠROCĪBAS

Mīkstums

Kokvilnas šķiedras nodrošina dabisku komfortu un maigumu.

Siltums

Strukturētais “Spacer” audums ir patīkams un silts.

Elastīgums

Īpašā auduma struktūra piešķir šim audumam dabisku kustību brīvību.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Sākotnēji fitnesam izstrādāta sporta jaka, kas var būt noderīga arī tik daudz kur citur.

Agra rīta tonizējoši vingrojumi, darba tikšanās, naskas pastaigas pusdienu pārtraukumā, ātra iepirkšanās, lai papildinātu ledusskapja saturu un kvalitatīvi pavadīts laiks kopā ar draugiem un ģimeni: kā būtu, ja šo visu jūs varētu paveikt vienā ērtā, stilīgā apģērbā?



Tieši tāds bija izaicinājums, ko sev noteica mūsu zīmols: sapludināt robežas starp jūsu aktivitātēm, palīdzot jums pārslēgties no vienas darbības uz citu, bez nepieciešamības pārģērbties.

Vai jūs teicāt “ērti”?

Iedomājieties ērtu apģērbu, kas nodrošina stilīgu izskatu par spīti tam, ka mēģināt apvienot darbu, ģimeni, sportu un paralēli arī vēl visas pārējās aktivitātes. Vai izklausās pēc jūsu pārdrošākā sapņa piepildījuma? Arī mūsu. Mēs sapratām, ka mēs, kā apģērbu dizaineri, atrodamies vislabākajā situācijā, lai realizētu šo trako ideju. Un tā tapa mūsu produktu klāsts! Visi klāstā iekļautie izstrādājumi ir ērti, taču tas noteikti nepadara tos mazāk stilīgus. Tie ir gan patīkami valkāšanai, gan labi izskatās.

Lieliska sporta jaka: vienmēr un visur

Ja ir kāds apģērbs, kas piešķir kopējam tēlam pabeigtību, tā ir sporta jaka.

Vēsā laikā valkājiet to virs T krekla; padariet to par savu labāko draugu ziemā. Sporta jaka ir nepieciešamība visa gada garumā. Turklāt rāvējslēdzēja aizdare ir ļoti praktiska: valkājiet jaku aizvērtu vai atvērtu, lai pielāgotu siltuma līmeni. Jūs varat arī ielikt rokas sānu kabatās.

Jā, sporta jaka spēj to visu!

Mazas detaļas ar ievērojamu nozīmi

Pieguļošais piegriezums tika izstrādāts, lai jums būtu ērti un jūs varētu brīvi kustēties neatkarīgi no tā, vai trenējaties vai veicat ikdienas aktivitātes. Kapuce ir gan stilīga, gan praktiska. Īsāk sakot, šī sporta jaka jau drīz kļūs par jūsu iecienītāko apģērbu!

Pieguļošais piegriezums ļaus jums justies ērti un brīvi kustēties gan sportojot, gan veicot ikdienas aktivitātes.

Audums sver 305 g/m².

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 78.0% Kokvilna, 7.0% Elastāns, 15.0% Poliesteris; Oderējums: 14.0% Elastāns, 86.0% Poliesteris; Balsts: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Lai pārliecinātos par izstrādājuma spēju saglabāt formu un krāsu, šim produktam ir veikta mazgāšanas un žāvēšanas izturības testēšana. Šos testus regulāri veic neatkarīgā laboratorijā, tādējādi nodrošinot produktu atbilstību mūsu noteiktajiem kvalitātes standartiem. Turklāt mūsu inženieri regulāri veic lietotāju paneļa testus reālos lietošanas apstākļos. Tādējādi mūsu produktu pārvaldības un izstrādes komanda var radīt produktus, kas pilnībā atbilst jūsu cerībām.

Garantija

2 Gadi