Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • PELĒKA
  • BALTA
  • MELNA
  • ZILA
Nav pieejams tiešsaistē
Šis ērtais, elastīgais, cieši piegulošais T krekls un tā 180 g/m² audums parāda jūsu ķermeni labākajā formā. Varat viegli to uzvilkt treniņiem vai ikdienā.

PRIEKŠROCĪBAS

Mīkstums

Kokvilnas šķiedras nodrošina dabisku komfortu un mīkstumu.

Mitruma pārvaldība

Kokvilna veicina ventilāciju, nodrošinot sausuma sajūtu.

Elastīgums

Kustieties brīvi, pateicoties auduma sastāvā iekļautajam elastānam.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

No modes neizejošs T krekls, kas ir ļoti noderīgs.

Mūsu mērķis, radot šo T kreklu, bija izveidot kaut ko, kas ir piemērots treniņiem, taču valkājams arī ārpus sporta zāles. Rūpīgi izstrādāts piegriezums un apdares, kā arī izturīgs audums, šim kreklam ir daudzas priekšrocības. Tas vienlīdz labi iederas gan intensīvos vēdera un sēžas muskuļu treniņos, gan kinozālē. Izskatīsieties stilīgi, neskatoties uz to, kā izplānota diena.

T krekls, kas piestāv dažādiem apģērbiem.

Mūsu komandas izstrādāja šo T kreklu ar stilu, kas ir vienmēr aktuāls, un izturīgām sastāvdaļām, un apdares elementiem. No šī apģērba varat izveidot gan profesionālu, gan treniņu tērpu.

Neformāls ar īsiem šortiem vai kargo šortiem, formāls ar gariem šortiem vai buktētām biksēm... Mēs vienkārši izstrādājām šo T kreklu, jūs varat to pieskaņot.

T krekls: labākais sabiedrotais jebkuram tēlam un aktivitātei.

Jums nav jābūt modes guru, laiizveidotu lielisku tērpu: mūsu kokvilnas T krekls vienmēr ir droša izvēle.Kā?Krekls ar īsām piedurknēm ir lieliski piemērots siltam laikam.Bet, ja ir auksts, papildiniet apģērbu ar vēl vienu kārtu.Laiviņveida izgriezums un pieguļošais piegriezums izskatās ļoti pievilcīgi.Kokvilna (63%) veicina gaisa caurlaidību, lai nodrošinātu sausumu.

Auduma svars

Šī produkta auduma svars ir 180 g/m².

Kādu informāciju jums sniedz T krekla svars

T krekla svars tiek izteikts gramos uz auduma kvadrātmetru un norāda uz to, cik biezs ir izmantotais audums. Tas ietekmē apģērba caurspīdīgumu, kritumu un kalpošanas laika ilgumu: jo smagāks audums, jo necaurredzamāks T krekls un pievilcīgāks kritums.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Glīti salokiet un novietojiet uzglabāšanai skapī; apģērbs būs gatavs valkāšanai, kad vien to vēlēsieties.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mēs esam veikuši rūpīgu testēšanu, it īpaši pārbaudot auduma noturību pret mazgāšanu un žāvēšanu, lai pārliecinātos par šī T krekla spēju saglabāt formu un krāsu. Šīs pārbaudes tiek regulāri veiktas neatkarīgā laboratorijā, lai pārliecinātos, ka ir ievērotas mūsu kvalitātes prasības.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Stāsta Žeralds, produktu menedžeris: “Inženieru komanda veic pārbaudes, kurās lietotāji izmanto produktu reālos apstākļos. Tādējādi mēs varam sadarboties ar dizaina komandu, lai izgudrotu un izstrādātu funkcionālus, augstas kvalitātes produktus.” Mēs nevaram vien sagaidīt jūsu atsauksmes par šo produktu :) .