Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu dizaineri radīja šo garpiedurkņu sporta T kreklu visām jūsu fitnesa aktivitātēm.Tas ir paredzēts zemas intensitātes nodarbībām.

Vienkāršs un ērts kokvilnas un elastāna auduma sporta T krekls ar garām piedurknēm un taisnu kakla līniju.

Pamatmateriāls: 95.0% Kokvilna, 5.0% Elastāns

PRIEKŠROCĪBAS

Mīkstums

Augstvērtīgas kokvilnas šķiedras mīkstumam un komfortam.

Elastīgums

Īpašais auduma pinums nodrošina dabisku materiāla elastību.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kā mums izdodas radīt kvalitatīvas preces par pieņemamām cenām?

Šeit, “Decathlon”, mēs radām, izgatavojam un pārdodam savus produktus visai pasaulei.Tas nozīmē, ka mēs varam pārraudzīt ikvienu produkta dzīves cikla posmu, sākot no pirmās skices līdz pat gatavam produktam un tā iepakojumam, transportēšanai un mārketingam.Mūsu mērķis ir vienkāršs:radīt augstas kvalitātes preces jūsu pilates un citām maigām vingrošanas nodarbībām un piedāvāt tās jums par ikvienam pieejamām cenām.

Kad uz spēles likta mūsu sportisko klientu labklājība, pie darba ķeras mūsu dizaineru komandas.

Vairs nekādu treniņa gaitā traucējošu etiķešu.Tagad etiķete ir nostiprināta pie īpaša auduma ieliktņa, nevis tieši pie paša produkta, kā tas bija agrāk.Ja etiķete jums traucē, jūs varat to vienkārši nogriezt, neraizējoties par apģērba sabojāšanu.

Mūsu vingrošanas un pilates apģērbu līnijas dizains:

Šīs līnijas apģērbi ir īpaši izstrādāti vingrošanas un pilates nodarbībām (fitness, maigi vingrojumi, stiepšanās, muskuļu tonizēšana un nostiprināšana, pilates), neatkarīgi no to intensitātes, lai jūs vienmēr varētu uzturēt sevi formā, uzlabot ķermeņa aprises un veselības stāvokli.Mūsu pilates un vingrošanas produktu izstrādes komanda sniedz jums labāko, apvienojot komfortu un elpojamību.Mūsu produkti tiek testēti praksē un mēs regulāri tos uzlabojam, ņemot vērā klientu novērtējumu.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Lai pārliecinātos par izstrādājuma spēju saglabāt formu un krāsu, šim produktam ir veikta mazgāšanas un žāvēšanas izturības testēšana.Šos testus regulāri veic neatkarīgā laboratorijā, tādējādi apliecinot un nodrošinot produktu atbilstību mūsu noteiktajiem kvalitātes standartiem.

Garantija

2 Gadi