Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • PELĒKA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu pārgājienu entuziastu komanda Monblāna pakājē izstrādāja šo T kreklu tiem, kam patīk pārgājieni ātrā gaitā. Piemērots pārgājieniem karstā laikā.

PRIEKŠROCĪBAS

Mitruma pārvaldība

Bezšuvju auduma šķiedras paplašinās vietās, kur visvairāk izdalās sviedri.

Viegls

M izm. sver 95 g

Kustības brīvība

Elastīgs tīkla audums lielākai kustību brīvībai

Ventilācija

Garš rāvējslēdzējs ventilācijai uz krūtīm.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Informācija par izmēru un piegriezumu

T kreklam ir sportisks, nedaudz pieguļošs griezums, kas palīdz izvadīt mitrumu auduma ārpusē, lai par to nedomātu kustoties. Ja jums patīk brīvs griezums, izvēlieties parastā izmēra vai vienu izmēru lielāku T kreklu.

Sviedru novirzīšana izgarošanai

Sintētiskais materiāls (100% poliesters) efektīvi izvada visu mitrumu uz ārpusi, tādējādi neļaujot sviedriem palikt uz ādas.

Bezšuvju tehnoloģija

Bezšuvju tehnoloģiju maksimālam komfortam? Izmantojot šo pārdomātu materiālu,

ir izveidots precīzs modelis ar precīzi izveidotām ventilācijas zonām, kuras uzlabo apģērba gaisa caurlaidību.

Mūsu darbs vides aizsardzības jomā

Mēs zinām, kā jārīkojas, lai saglabātu mūsu planētu, tāpēc uzņēmums Quechua ir apņēmies samazināt ietekmi uz vidi, ko rada tā produkti.

Šobrīd šis produkts nav izgatavots videi draudzīgā viedā, bet mēs katru dienu strādājam, lai to mainītu: izstrādājot jaunus produktus, mēs galveno uzmanību veltām videi draudzīgam dizainam, iespējai labot un ilgtspējai.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu dizaina speciālistu komanda atrodas Monblāna pakājē Augšsavojā (Francijā). Mēs visu gadu radām un izstrādājam produktus, kas labi izskatās, ir vienkārši un kuros ir izmantotas jaunākās tehnoloģijas. Pēc tam tiek veikti stingri praktiskie testi, jo mēs uzskatām, ka tikai rūpīga testēšana reālās dzīves apstākļos, kas līdzinās tiem, kādos jūs izstrādājumu lietosiet, ļauj mums nodrošināt iespējami labākos izstrādājumus.

Garantija

2 Gadi