Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ZILA
  • HAKI
  • OKERA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu pārgājienu produktu dizaineri ir izstrādājuši šo “NH500 Fresh” T kreklu regulāriem pārgājieniem pa līdzenumiem, mežu vai piekrasti.

PRIEKŠROCĪBAS

Mīkstums

Mīksta kokvilna (49,5%) tiešā saskarē ar ādu.

Viegls

T krekla svars (L izmērs): 145 g.

Kustības brīvība

Komfortabls modelis | Elastīgs adījums.

Samazināta berze

Modelis bez vīlēm sānos.

Ātri žūstošs

50,5 % poliestera ātri novirza mitrumu.

Lietotāja komforts

Bezšuvju dizains, lai mazinātu kairinājumu | Ērts griezums.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Komforts apvienojumā ar augsto tehnoloģiju īpašībām: "bodysize" dizains

Lai samazinātu kairinājumu un saglabātu T krekla izturību laika gaitā, kas novērš tā savērpšanos, esam izmantojuši tā saukto “Bodysize” dizaina tehniku. Tā ietver T krekla adīšanu, izmantojot cauruļveida tehniku, padarot to ērti valkājamu, jo kreklam nav vīļu.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Glabājiet T kreklu salocītu sausā vietā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu dizaina komanda izdomā, rada un projektē Quechua produktus Monblāna pakājē, Francijā.Izstrādājumus reālos dzīves apstākļos pārbauda citi pārgājienu cienītāji, lai pārbaudītu to komfortu un izturību. Piemēram, Fonteneblo mežā, Bretaņā un pat Korsikā. Mēs dodamies uz visdažādākajām vietām jebkādos laikapstākļos. Tā ir lieliska izdevība pārrunāt dažādus jautājumus un iegūt atsauksmes, ko izmantot nākamo izstrādājumu plānošanai.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Šo T kreklu “NH500 Fresh” pārbaudīja un apstiprināja daudzi lietotāji, dodoties pārgājienos pa takām Bretaņas un Augšsavojas reģionā. Lai izpildītu jūsu prasības, Quechua produkti tiek testēti dabā tādos apstākļos, ar kādiem saskaraties, dodoties pārgājienā. Mūsu darbinieki un testētāju grupas (kuras veido partneri, pārstāvji un pircēji) testē produktus visā to izstrādes gaitā, līdz tie nonāk tirgū.