Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA
  • ZILA / TIRKĪZA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu speciālisti izstrādāja šo silto kreklu ar garām piedurknēm retiem pārgājieniem aukstā laikā. Ērts un silts pārgājieniem.

PRIEKŠROCĪBAS

Mitruma pārvaldība

Materiāls apstrādāts tā, lai nodrošinātu mitruma izvadīšanu.

Kustības brīvība

Elastīgs audums pārgājiena komfortam.

Aromāta kontrole

Padusēs ir tīkla ielaidumi, lai mazinātu aromātu.

Siltums

Uzkārsta iekšpuse labākai siltumizolācijai pārgājiena laikā.

Ventilācija

Apkakle ar rāvējslēdzēju papildu ventilācijai. Tīkla ielaidumi padusēs.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Vai šis T-krekls tiešām būs pietiekami silts ziemas pārgājieniem?

Šī T-krekla iekšpusē ir uzkārsts materiāls, kas ir pārbaudīts risinājums siltuma uzturēšanai. Princips ir vienkāršs: audums ir strukturēts tā, lai palielinātu tilpumu un aizturētu gaisu, veidojot dabisku izolāciju. Tas ir tieši tāds pats princips kā dzīvnieku kažokam vai putnu spalvām.

Izmērs un piegriezums

Ciešs piegriezums. Ja dodat priekšroku brīvākam apģērbam, izvēlieties vienu izmēru lielākas drēbes.

Pārgājienam sniegā piemērots apģērbs

Lai ziemā pareizi apģērbtos, neatkarīgi no jūsu aktivitātēm iesakām izmantot 3 slāņu principu.

1. slānis: pamatslānis, kurā izmantotas jaunākās tehnoloģijas, aizvada mitrumu prom no ķermeņa, lai āda paliktu sausa.

2. slānis: otrais slānis (flīsa jaka, džemperis) sniedz siltumu un izvada mitrumu uz āru.

3. slānis: jaka aizsargā pret āra apstākļiem — lietus, sniega, vēja.

Visam apģērbam ir jābūt elpojošam, lai tiktu izvadīts mitrums.

Materiālu tests:

Skrāpējumu un berzes pretestības pārbaude: piemēram, mēs pārbaudām vai flīss nesavelsies, izmantojot laboratorijā veiktus testus. Krāsu noturības pārbaude: mēs pārbaudām krāsu noturību, lai pārliecinātos, ka krāsa nezūd. Novecošanas pārbaude: atkārtota mazgāšana nedrīkst ietekmēt sākotnējās auduma īpašības, tai skaitā formu, biezumu vai izskatu.

Kā darbojas mana izstrādājuma garantija?

Šim izstrādājumam ir spēkā 2 gadu garantija, skaitot no pirkuma čekā norādītā datuma. Izstrādājums, uz kuru attiecas garantija, tiks apmainīts bez maksas. Garantija sedz izstrādājuma defektus, kas nav radušies parastas nolietošanās vai nepareizas lietošanas dēļ.

Kāda ir produkta ietekme uz vidi un kā to var salīdzināt?

Izstrādājuma ietekmi uz vidi nosaka pēc dažādiem rādītājiem visā tā kalpošanas laikā. Tiek piešķirts rādītājs no A līdz E, lai jūs varētu viegli noteikt, kuri ir videi visdraudzīgākie izstrādājumi, savstarpēji salīdzinot līdzīga tipa izstrādājumus. Decathlon aktīvi reklamē šo iniciatīvu. Informāciju par visām mūsu ilgtspējības iniciatīvām skatiet šeit: http://developpement-durable.decathlon.com/

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 40 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 40 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Uzglabāt sausā un tumšā vietā.<br /> Nav ieteicams izmantot ķīmiskas vielas, piemēram, balinātāju, kas var bojāt apģērba siltumizolāciju.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visus mūsu produktus reālos apstākļos pārbaudīja lietotāji, kas pārstāv mūsu mērķa tirgu, un šīs pārbaudes tiek veiktas reizē ar laboratorijas testiem. Veicot šo vispusīgo un stingro divpakāpju testēšanu, tiek nepārtraukti uzlabotas mūsu Quechua produktu tehniskās īpašības un dizains. Lai nepārtraukti uzlabotu mūsu produktu klāstu, mēs arī izmantojam jūsu regulāri sniegtās atsauksmes.

Garantija

2 Gadi