Filtri 0
Filtri 0
FOUGANZA Kods. 8757593 4567358

Zirgu un poniju seglu sega “500”, tumši zaļa ar mirdzošiem kristāliņiem

40,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: ZAĻA
  • ZAĻA
  • ZILA
  • MELNA
  • BORDO / ZILA
  • BRŪNA / ZILA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu jāšanas sporta dizaineri izstrādāja šo seglu segu “500” ar kristāliņiem tiem jātniekiem, kuri meklē elegantu seglu segu, kas būtu arī ērta zirgam.

PRIEKŠROCĪBAS

Mitruma pārvaldība

Seglu segas odere ir izgatavota no tīkliņauduma, lai novadītu sviedrus.

Stabilitāte

Seglu segai ir divi āķīši, kur katrā pusē piestiprināt seglu jostu.

Lietotāja komforts

Formētā mugurdaļa oderēta ar plāna vatējuma kārtu, kas sniedz komfortu.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Dizains un stils.

Šis modelis tika izstrādāts, lai piešķirtu elegantu pieskārienu jūsu aprīkojumam, vienlaikus sniedzot arī komfortu un anatomiski pareizu atbilstību zirgam.

Forma.

Mēs izstrādājām šo seglu segu ar smalku audumu, detaļām un elegantu dizainu, vienlaikus neaizmirstot arī par zirga komforta vajadzībām.Izliekumi un vīles gar muguru ir īpaši izvietotas, lai novērstu spiedienu un papildu biezuma radīšanu gar zirga mugurkaulu un skaustu.

Mitruma pārvaldība.

Ātri žūstošs tīkliņauduma oderējums palīdz novadīt sviedrus.Ārējā daļā izmantotais atlasa audums ir ļoti viegls un ātri žūst.

Svars:

300 g vatējums un 10 mm putas.

Viens izmērs:

Pieejama vienā izmērā.Piemērota gan D sekcijas ponijiem, gan zirgiem.Segas garums:67 cm.

Segas platums:57 cm.

Svars.

780 g.

Kopšanas padomi:

Iesakām regulāri tīrīt seglu segu.Netīra seglu sega var kairināt jūsu zirga ādu.Mēs arī iesakām noņemt jebkādu spalvu pēc katras izmantošanas reizes.Visas “Fouganza” seglu segas var mazgāt 30 °C veļas mazgājamā mašīnā.

Daudzpusība.

Seglu sega “500” var tikt izmantota kopā ar standarta un konkūra segliem.Tā nav piemērota Vesterna vai iejādes segliem.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS. PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi