Filtri 0
Filtri 0
FOUGANZA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • SMILŠKRĀSA
  • MELNA / BRŪNA
  • BRŪNA / MELNA
  • BORDO / ZILA
  • BRŪNA / MELNA
  • TIRKĪZA
  • MELNA / BRŪNA
  • ZILA / BRŪNA
Nav pieejams tiešsaistē
Jāšanas sporta dizaineru komanda izstrādāja šo seglu segu “900” ar plānu, anatomisku dizainu, lai tā ērti piegulētu zirga mugurai un novērstu papildu spiedienu.

PRIEKŠROCĪBAS

Anatomiska konstrukcija

Tīkliņauduma spilvens samazina spiedienu uz skaustu un muguru.

Mitruma pārvaldība

Seglu segas odere ir izgatavota no tīkliņauduma, lai novadītu sviedrus.

Stabilitāte

Seglu segai ir divi āķīši, kur katrā pusē piestiprināt seglu jostu.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Dizains un stils.

Šis modelis tika izstrādāts, ņemot vērā zirga vajadzības pēc komforta.Tā ierobežo spiedienu, ko rada zirga mugurā esošais jātnieks.Tai ir unikāls stils un elegantas detaļas.Segai ir horizontāli nošuvumi un plāns, balts rotājums.Smalks izšuvums muguras daļā ar sudraba krāsas “Fouganza” emblēmu pa vidu lieliski izrotā sānu.Vienkāršas, harmoniskais dizains ir smalks un elegants.

Forma.

Šī seglu sega ir ketaveja stilā un ar tīkliņauduma ielaidumiem gar mugurkaulu.Skausta daļā tā ir platāka, tādēļ ierobežo spiediena rašanos šajā jutīgajā zonā, tā palīdzot pamudināt zirgu atslābināties.

Mitruma pārvaldība.

Ātri žūstošs tīkliņauduma oderējums palīdz novadīt sviedrus.Ārējā daļā izmantotais atlasa audums ir ļoti viegls un ātri žūst.

Svars:

300 g vatējums un 10 mm putas.

Viens izmērs:

Pieejama vienā izmērā.Piemērota gan D sekcijas ponijiem, gan zirgiem.Segas garums:67 cm.

Segas platums:57 cm.

Svars.

680 g.

Kopšanas padomi:

Iesakām regulāri tīrīt seglu segu.Netīra seglu sega var kairināt jūsu zirga ādu.Mēs arī iesakām noņemt jebkādu spalvu pēc katras izmantošanas reizes.Visas “Fouganza” seglu segas var mazgāt 30 °C veļas mazgājamā mašīnā.

Daudzpusība.

Seglu sega “900” var tikt izmantota ar standarta, konkūra un trīscīņas segliem.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS. PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi