Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA Kods. 8582443 4009739

Sieviešu pārgājiena legingi ar iešūtiem svārkiem "NH500"

30,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Šis ekoloģiskā dizaina legingi ar iešūtiem svārkiem "NH500" sildīs jūs ziemas pārgājienu laikā. Komforts un siltums: Lieliski piemērots izbraucieniem vēsā laikā.

PRIEKŠROCĪBAS

Anatomiska konstrukcija

Pielāgojama sprādze (3 iegriezumi) pie gurniem, lai svārki pielāgotos jūsu figūrai

Ērta pārvietošana

1 liela kabata ar iekšējo kabatu + rāvējslēdzējs kabatas atlokā | 1 aiztaisāma kabata

Ērta lietošana

Auduma saites savieno svārkus ar legingiem, tādējādi atvieglojot to uzvilkšanu.

Kustības brīvība

Legingi ar 9% elastāna | Trapecveida svārki lielākai kustību brīvībai

Siltums

Silti legingi: temperatūrā no 10° līdz 15°C | Pārklājums visā garumā

Aizsardzība pret vēju

Vēja necaurlaidīgi svārki | Ūdensnecaurlaidīgi svārki: pasargā no mitruma, sēžot

Lietotāja komforts

Legingi: īpaši maigi saskaras ar ādu | Svārki: plata josta vēdera komfortam

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Pārdomātas un praktiskas detaļas:

Inovatīvs modeļa piedāvājums: tehniski, vasaras svārk-šorti tikai ziemas versijā.Svārki ir gan vēja necaurlaidīgi (līdz 10 km/h), gan ūdensnecaurlaidīgi (lietus ūdens noslīd un pasargā no mitruma sēdēšanas laikā).Tajā ir daudz pārdomātu kabatu: liela kabata, maza aiztaisāma kabata atlokā un vēl viena aiztaisāma kabata.Tā pielāgojas dažādām gurnu formām, pateicoties trīs posmu regulēšanas sprādzei

Ekoloģiska dizaina legingi ar iešūtiem svārkiem, kas izgatavoti no pārstrādāta poliestera un videi draudzīgākas krāsas

Vairāk nekā 90 % legingu svara ir izgatavoti no videi draudzīgām šķiedrām: Pārstrādāts poliesteris un apjoma krāsošanas tehnikā krāsoti legingi;pārstrādāts poliamīds un ūdensnecaurlaidība bez PFC uz svārkiem.

Kāpēc izvēlēties pārstrādātu poliesteri?

Vismaz 51% no legingu svārku kopējā svara ir pārstrādāts poliesteris.

Lai ražotu mūsu poliesteru, mēs pārstrādājam plastmasas pudeles vai lietotos audumus, tādējādi samazinot naftas resursu izmantošanu un saglabājot materiāla kvalitāti un veiktspēju pārgājienu laikā.

Mūsu apņemšanās patērēt mazāk ūdens, izgatavojot šo izstrādājumu

Esam pievienojuši krāsu pigmentus legingos, uzreiz pēc dzijas izgatavošanas, lai samazinātu ietekmi uz vidi. Šī "dope dying" krāsošanas metode prasa mazāk ūdens mūsu tekstilizstrādājumu dizainā un palīdz samazināt notekūdeņu daudzumu no krāsvielu vannām.

Ūdensnecaurlaidība bez PFC samazina ietekmi uz vidi

Svārku materiāls ir ūdeni atgrūdošs: tas ļauj ūdenim notecēt pār tā virsmu neiesūcoties. Ūdens atgrūšanas īpašības tiek iegūtas, apstrādājot auduma ārpusi. Tagad mēs izmantojam videi draudzīgāku, ūdeni atgrūdošu apstrādi, kas nesatur PFC.

Kāpēc izvēlēties pārstrādātu poliamīdu?

Vismaz 38% no legingu svārku kopējā svara ir pārstrādāts poliamīds.Pārstrādātais poliamīds ļauj samazināt resursus un piesārņojumu, kas nepieciešams neapstrādāta materiāla ražošanai, vienlaikus saglabājot tā kvalitāti un pārstrādāto auduma atlikumus.

sastāvs

sastāvs

Staru materiāls: 9.0% Elastāns, 91.0% Poliesteris; Pamatmateriāls: 4.0% Elastāns, 96.0% Poliamīds; Balsts: 11.0% Elastāns, 89.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE. NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Glabājiet šo džemperi salocītu sausā, tīrā vietā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Šo legingu svārkiem, optimālais komforts ir testēts 10°C līdz 15°C āra temperatūrā.Mēs aicinājām sieviešu testētāju grupu (kuras sastāvā bija klienti, vēstnieki un partneri) pārbaudīt mūsu legingu svārkus uz takām, atveidojot apstākļus, ar kādiem var saskarties pārgājienu laikā vēsos laika apstākļos. Uzņēmumā "Quechua'' mēs testējam savus produktus visā izstrādes procesa laikā līdz to izlaišanai.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Šos legingu svārkus 2021. gada novembrī pārbaudīja un apstiprināja testētāju grupa dienas pārgājiena laikā Grenobles augstienē, Francijā.Uzņēmuma "Quechua'' globālais dizaina centrs atrodas Pasī, Monblāna pakājē Augšsavojā. Īsta tikšanās vieta starp mūsu komandu (dizaineriem, produktu vadītājiem, inženieriem u. c.) un ārpustelpu entuziastiem. Tas ļauj mums izstrādāt augstas kvalitātes pārgājienu produktus un nodot mūsu zināšanas jūsu rīcībā.