Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ZAĻA
  • ORANŽA
  • ZILA
Nav pieejams tiešsaistē
Elastīgi, ērti un viegli svārki-šorti regulāriem pārgājieniem

PRIEKŠROCĪBAS

Anatomiska konstrukcija

Elastīga josta ideālai piegulēšanai pie vidukļa.

Mitruma pārvaldība

Audums novirza ķermeņa mitrumu ārpus auduma izgarošanai.

Viegls

M izmēra modelis sver tikai 200 g.

Kustības brīvība

Elastīgs audums ar 15% elastāna maksimālam komfortam.

Ātri žūstošs

Kad sintētiskais materiāls ir kļuvis mitrs no sviedriem, tas žūst ātri.

Kabatas

1 kabata salvetēm, aizverama ar rāvējslēdzēju.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

GRIEZUMS

Mūsu rakstu dizainere Vanesa un dizainere Žoanna rūpīgi veidoja šo svārku-šortu formu, lai nodrošinātu komfortu pārgājienu laikā, neietekmējot stilu. Visbeidzot viņas veltīja īpašu uzmanību viegli izliektajai līnijai mugurpusē, veidojot reizē sportisku un modernu dizainu.

Ar piegriezumu līdz augšstilbu pusei šo svārku-šortu garums ir veidots tā, lai tie neuzrautos, kad ejat pa takām, un vienlaikus radītu sportisku tēlu.

Mitruma novirzīšanas tests

Auduma spēja novirzīt sviedrus un ātri žūt tiek mērīta pēc vairākiem kritērijiem: auduma uzsūktspēja, auduma spēja nepiesātināties ar sviedriem, žūšanas ātrums utt. Līmenis 1/5 ir piemērots zemas intensitātes aktivitātēm vai aktivitātēm, kas nerada daudz sviedru.Visiem mūsu ķermeņa apakšdaļas apģērbiem (šortiem, svārkiem-šortiem un biksēm) ir piešķirti 3‒4 punkti.

Mūsu darbs vides aizsardzības jomā

Mēs zinām, ka ir jārīkojas, lai saglabātu mūsu planētu, tāpēc uzņēmums Quechua ir apņēmies samazināt ietekmi uz vidi, ko rada tā produkti.

Šobrīd šis produkts nav izgatavots videi draudzīgā viedā, bet mēs katru dienu strādājam, lai to mainītu: izstrādājot jaunus produktus, mēs galveno uzmanību veltām videi draudzīgam dizainam, iespējai labot un ilgtspējai.

Produktu dizains: mūsu pieredze

Quechua globālais dizaina centrs atrodas Pasī Monblāna pakājē Augšsavojā.

Šajā vietā satiekas mūsu speciālisti (dizaina un produktu izstrādes speciālisti, inženieri u. c.) un sporta veidu brīvā dabā entuziasti.

Lieliska kalnu pārgājienu produktu izstrādes komanda, kas dalās ar jums savā pieredzē.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu Decathlon Sportslab laboratorija, kas atrodas Lillē, arī sniedz savu ieguldījumu Quechua produktu izstrādē. Tā apvieno 4 tēmas, un katra no tām pārstāv savu jomu un tehnoloģiskos instrumentus: Morfoloģija (īpašs paldies 3D analīzei) Kustību izpēte Siltuma komforts (četras klimatu kameras) Funkcionālā un jutīguma izpēte + mēs sniedzam informāciju par to testu specifiskajiem aspektiem, kas saistīti ar produktu (piemēram, lietusgāze, vēja tunelis u. c.)

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Lai izpildītu jūsu prasības, Quechua produkti tiek testēti kalnos tādos apstākļos, ar kādiem jūs saskarsieties, dodoties pārgājienā. Mūsu darbinieki un testētāju grupas (kuras veido partneri, pārstāvji un pircēji) testē produktus visā to izstrādes gaitā, līdz tie nonāk tirgū.