Filtri 0
Filtri 0
FITBIT Kods. 8625686 4305799

Fitnesa aproce (ar iebūvētu pulsa mērītāju) “Inspire HR 2”, melna

59,00 €
Ar nodokļiem
  • Fitnesa aproce (ar iebūvētu pulsa mērītāju) “Inspire HR 2”, melna
  • Fitnesa aproce (ar iebūvētu pulsa mērītāju) “Inspire HR 2”, melna
Krāsa: PURPURA
  • PURPURA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Šī vienkārši lietojamā fitnesa aproce nepārtraukti mēra jūsu sirdsdarbības ātrumu, laiku, kas pavadīts konkrētās sirdsdarbības zonās u. c.

PRIEKŠROCĪBAS

Autonomija

Baterijas darbības laiks līdz 10 dienām.

Daudzpusība

Ar aproci + “SmartTrack” sekojiet līdzi vairāk nekā 20 sporta veidiem.

Savienojamība

“Fitbit” lietotne ir saderīga ar lielāko daļu viedtālruņu modeļu.

Parametru mērījums

Aproce ar pulsa mērītāju, GPS (ar viedtālr. starp.), kalorijas, distance u. c.

Ūdensnecaurlaidīgs

Izmantojiet peldēšanas treniņos, neņemiet nost dušā (ūdensizturīga līdz 50 m).

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

“Inspire 2” + individualizēts “Premium” atbalsts jaunajiem lietotājiem viena gada garumā.

Šī fitnesa aproce ir pieejama ar viena gada bezmaksas “Fitbit Premium” versiju jaunajiem “Premium” lietotājiem, lai jūs varētu veidot veselīgus ieradumus.

Galvenās īpašības (1/2).

- Nepārtraukta sirdsdarbības uzraudzība:optimizējiet savus treniņus, izmantojot sirdsdarbības zonas, sekojiet līdzi miega fāzēm un saņemiet precīzu patērēto kaloriju aprēķinu.- Laiks konkrētās sirdsdarbības zonās:sekojiet līdzi treniņam savā mērķa sirdsdarbības zonā. Centieties veltīt 150 minūtes nedēļā vidēji intensīvām nodarbībām.- Sekošana līdzi aktivitātēm visas dienas garumā:“Inspire 2” uzskaita soļus, aktivitātes minūtes un patērētās kalorijas.

Galvenās īpašības (2/2).

Rīki miega kvalitātes uzlabošanai:tiecieties uz regulārāku miega režīmu.Uzziniet savu miega analīzes rezultātu (pamatojoties uz jūsu sirdsdarbību) un uzlabojiet to, ņemot vērā praktiskus padomus. Miega režīms un detalizēta ikvienas nakts miega analīze “Premium” versijā.- Atgādinājumi izkustēties:saņemiet atgādinājumus, ka pienācis laiks izkustēties, un veiciet 250 soļus katru stundu.Kad būsiet sasniedzis mērķi, uz ekrāna parādīsies animācija.

Viegli lietot.Viegli iemīļot.

- Baterijas darbības laiks līdz 10 dienām:“Inspire 2” motivē jūs jebkurā dienas vai nakts laikā vairāk nekā nedēļas garumā, ļaujot jums neraizēties par tās uzlādi.Viedtālruņu paziņojumi

- Ar lietotnes brīdinājumiem nepalaidīsiet garām nevienu svarīgu paziņojumu, kā arī zvanu, kalendāra notikumu un īsziņu, ja jūsu tālrunis būs tuvumā.- Ūdensizturīga līdz 50 m:jūs varat lietot aproci peldbaseinā, tā nav jānoņem, ejot dušā.Turklāt tā automātiski seko līdzi peldēšanas ilgumam.

Uz sirdsdarbības rādītājiem bāzētas īpašības.

- Sirdsdarbības zonas:“Inspire 2” individualizē jūsu rādītājus reālā laikā, ņemot vērā jūsu vecumu un jūsu sirdsdarbību miera stāvoklī, lai jūs redzētu, kurā sirdsdarbības zonā jūs atrodaties ‒ tauku dedzināšanas, kardio vai maksimālajā sirdsdarbības zonā.- kardio fitnesa rādītāji:pārbaudiet kardio fitnesa rādītājus “Fitbit” lietotnē, lai redzētu, cik trenēts jūs esat, un saņemtu ieteikumus fitnesa līmeņa uzlabošanai.

- Pielāgoti elpošanas vingrinājumi.

Ar miega režīmu saistītās īpašības.

- Miega izsekošana:atklājiet, cik ilgu laiku jūs pavadāt seklajā, dziļajā un REM miega fāzē, un saņemiet ieteikumus, kā uzlabot sava miega kvalitāti.- Miega analīzes rezultāts:jūsu miega analīzes rezultāts ir ātrs un vienkāršs veids, kādā uzzināt, cik labi jūs guļat, lai izsekotu miega režīmu laika gaitā

- klusie brīdinājumi

- miega režīms:izvēlieties miega režīmu, lai izslēgtu ekrānu un paziņojumu saņemšanu.Tas garantēs netraucētu nakts miegu.

Sievietes veselība.



Izprotiet labāk savu ķermeni, izmantojot aproci un “Fitbit” lietotni, lai sekotu līdzi savam ciklam un simptomiem.

Gluds dizains.

“Inspire 2” ir gluda, eleganta un ērti lietojama aproce gan dienā, gan naktī, tai ir slaida forma un “Oled” skārienjutīgs, apakšpusē apgaismots ekrāns.

Izmēri:

- Izmēri:3,7 cm (garums) x 1,68 cm (platums) x 1,29 cm (augstums)

- Aproces izmērs:S izmērs:piemērota plaukstas locītavai, kuras apkārtmērs ir no 140 līdz 180 mm

L izmērs:piemērota plaukstas locītavai, kuras apkārtmērs ir no 180 līdz 220 mm

Komplektā ietilpst:

- “Fitbit Inspire 2” (melna);

- klasiska aproce (S vai L);

- uzlādes kabelis.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi