Filtri 0
Filtri 0
SOLOGNAC

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • HAKI
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu dizaina komandas izstrādāja šo kamuflāžas guļamtīklu, lai varētu gulēt mežā pēc izdzīvošanas prasmju aktivitātēm. Savas lietas varat uzglabāt slingā zem tīkla.

Gulēšana mežā nekad nav bijusi tik ērta kā ar “Furtiv” guļamtīklu.To ir viegli uzstādīt un ļoti viegli un vienkārši noglabāt. Komplektā slings jūsu mantu uzglabāšanai naktī.

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Struktūra: 100.0% Tērauds; Kabata: 100.0% Poliesteris

PRIEKŠROCĪBAS

Kompakta konstrukcija

Guļamtīkls, siksnas un slings ietilpst mazā kompresijas mantu somā.

Saderība

Saderīgs ar “Solognac” moskītu tīklu un “Solognac” brezentu.

Ērta montāža/demontāža

Komplektā siksnas un karabīnes, uzstādīsiet tikai dažās sekundēs.

Ērta lietošana

Aizsargājiet savas mantas no mitruma, uzglabājot inventāra slingā.

Daudzpusība

Cilpas, lai piestiprinātu guļammatraci, lai varat gulēt ārā pat ziemā, diagonāli.

Izturība

Tam ir pastiprināts ripstopa audums, varat to ņemt līdzi visos piedzīvojumos.

Gulēšanas kvalitāte

Izgatavots no elpojoša izpletņu auduma ērtai gulēšanai mežā.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Svars un izmēri:

830 grami:guļamtīkls (360 g) + inventāra slings (120 g) + 2 siksnas (310 g) + 2 karabīnes (40 g).

Guļamtīkls:2,70 m x 1,50 m:Piemērots lietotājiem līdz 2 m. Maksimālais lietotāja svars:110 kg.

Inventāra slings:1,50 m x 0,9 m.

Mantu soma:24 cm x 24 cm, kompresijas.

Lietojums.

Izvēlieties 4–6 m vietu starp 2 kokiem, lai uzstādītu savu tīklu.Pārliecinieties, ka apakšā nav zaru vai akmeņu, lai izvairītos no negadījumiem.Nostipriniet siksnas saskaņā ar lietošanas instrukciju, apsieniet tās ap koka stumbru kā cilpu un ar karabīni pievienojiet guļamtīklu mezglam, tā, lai guļamtīkls tiktu nedaudz nostiepts.Guļamtīkla sānā ir kabata, kurā var ielikt dažas lietas:galvas gaismekli, pudeli utt.

Gulēšana guļamtīklā.

Lai labi gulētu guļamtīklā, apgulieties pa diagonāli.Tātad nelīdziniet augumu ar guļamtīklu, bet galvu lieciet vienā sānā un pēdas pretējā sānā.Tad jūs būsiet gandrīz plakaniskā, izstieptā stāvoklī, kas būs daudz ērtāks nekā banāna pozīcija, kad ķermenis atrodas vienā līnijā ar tīklu.Tādēļ mēs arī pievienojām guļammatrača kabatas diagonālā leņķī.

Gulēšana ārā aukstās naktīs.

Daudzas naktis, ko pavadīsiet laukā, visticamāk būs vēsas, ja ne pavisam aukstas.Lai mugura nenosaltu un jūs nepamostos trīcēdams 2 naktī, izmantojiet putu vai piepūšamu guļammatraci.Iekšpusē katrā guļamtīkla sānā ir liela kabata, kur ieslidināt matraci, lai tas turētos vietā.Izmantojiet to diagonāli lielākam komfortam guļot.Tādējādi jūs varat izbaudīt guļamtīklu visos gadalaikos dažādos laikapstākļos.

Jūsu mantu uzglabāšana.

Uzvelkot aukstus zābakus no rīta, jūtamies slikti.Lai jums nevajadzētu atstāt savu mugursomu, apavus un citas mantas uz zemes un tās nekļūtu no rīta mitras, guļamtīklam līdzi nāk inventāra slings.Zem galvenā tīkla tajā var uzglabāt visas jūsu mantas, tādēļ nebūsiet vīlies, kad pamodīsieties.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi