Filtri 0
Filtri 0
SOLOGNAC Kods. 8796231 4823254

Barība pieaugušiem suņiem “Essential”, 12 kg

45,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: PURPURA
  • PURPURA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Barība pieaugušiem suņiem “Essential” ir īpaši izstrādāta visu šķirņu suņiem ar mērenu fiziskās aktivitātes līmeni.

Šī recepte, kuras pamatā ir vistas gaļa un rīsi, nodrošinās jūsu mīluli ar visām nepieciešamajām uzturvielām, lai uzturētu viņu labā formā.

PRIEKŠROCĪBAS

Enerģijas vērtības

Pilnīga barība visām suņu šķirnēm ar 12% koptauku.

Saderība

Barības granulu izmērs un sastāvdaļas ir piemērotas visām suņu šķirnēm.

Olbaltumvielu saturs

Satur 24% olbaltumvielu, kas palīdz uzturēt muskuļu masu.

Sastāvs

Sniedz suņa veselībai būtiskas uzturvielas.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Recepte piemērota dažādiem suņiem:

Šīs receptes pamatā ir rīsi un vistas olbaltumvielas, un tā ir piemērota visu šķirņu pieaugušiem suņiem ar mērenu fiziskās aktivitātes līmeni.

Tā arī nesatur glutēnu un ĢMO.

Kvalitātes garantija – šī recepte izstrādāta sadarbībā ar veterinārārstu.

Kvalitatīva produkcija:

Lai izstrādātu mūsu jauno barības klāstu, mēs devāmies uz Šveici, lai cieši sadarbotos ar uzņēmumu Swiss Petfood.

Swiss Pet Solution ir vienīgais sausās suņu barības ražotājs Šveicē. Pateicoties centrālajai atrašanās vietai Aargau, kas atrodas Šveices un līdz ar to arī Eiropas centrā, transporta ceļi ir īsi un izejvielas – vietējās.

Ilgtspējīga un atbildīga ražošana.

Barība tiek ražota, izmantojot 100% atjaunojamo enerģiju. Mēs izmantojam tikai sertificētu hidroenerģiju.



Saskaņā ar Enerģētikas aģentūras brīvprātīgo sertifikācijas programmu rūpnīca katru gadu samazina CO2 emisijas un palielina energoefektivitāti, galvenokārt modernizējot infrastruktūru.

Ilgtspējīga izejvielu piegāde

Izvēloties izejvielas barības ražošanai, īpaša uzmanība tiek pievērsta kvalitātei un resursu ziņā efektīvai lauksaimniecībai.

Ja iespējams, priekšroka tiek dota vietējām izejvielām, kas var ietvert arī tiešus kontaktus ar lauksaimniekiem.

Sastāvs:

Dehidrētas mājputnu olbaltumvielas 22%, kukurūza, brūnie rīsi 17%, rīsi 16%, mājputnu tauki, aknu hidrolizāts, raugs, biešu mīkstums, laša eļļa, linsēklas, ceratonija, lignoceluloze, mannan-oligosaharīdi.

Sastāvdaļu analīze:

Kopproteīns 24%, koptauki 12%, omega-6 2%, omega-3 0,90%, koppelni 8%, kopšķiedra 2,9%, kalcijs 1,2%, fosfors 0,8%.

Metabolizējamā enerģija:3545 kcal/kg.

Piedevas:

Cinka sulfāts 73,0 mg/kg, dzelzs sulfāts 50,0 mg/kg, cinka glicināts 18,0 mg/kg, mangāna oksīds 12,5 mg/kg, vara sulfāts 10,0 mg/kg, kalcija jodāts 1,55 mg/kg, nātrija selenīts 0,1 mg/kg, A vitamīns 18000,0 SV/kg, D3 vitamīns 1080,0 SV/kg, E vitamīns 150,0 mg/kg, biotīns 1,6 mg/kg

1. padoms:

Ja maināt suņa ēdināšanas režīmu, ir jāparedz aptuveni 15 dienu pārejas periods starp veco un jauno ēdināšanas režīmu, sajaucot abus ēdienus šādi:

Pirmās 5 dienas 80% vecās barības sajauc ar 20% jaunās barības.

Nākamās 5 dienas – 50% no katra produkta.

Pēdējās 5 dienas 20% vecās barības sajauc ar 80% jaunās barības.

2. padoms:

Atkarībā no suņa aktivitātes līmeņa, kā arī no laikapstākļiem un āra vides jūsu suņa svars var palielināties vai samazināties. Šādā gadījumā jūs varat vienkārši pielāgot dienas devu, pievienojot vai atņemot +/- 10% no paredzētā daudzuma.

Dienas devu var arī sadalīt divās daļās, lai suni varētu barot vienu reizi no rīta un vienu reizi vakarā. Tas ļaus jūsu sunim labāk sagremot barību.

3. padoms:

Ir svarīgi, lai jūsu sunim visu dienu būtu pastāvīga pieeja tīrai, svaigai ūdens bļodai.

Dažādu iemeslu dēļ ūdeni var pievienot arī tieši barības bļodiņā:

=> lai palielinātu barības pievilcību.

=> ja suns ir rijīgs, tas ļaus viņam ēst daudz lēnāk.

Lietošanas ieteikumi:

Skatiet tabulu jūsu suņa ieteicamai dienas devai.Šī informācija par devu ir tikai konsultatīva.Jūs varat pielāgot sava suņa ieteicamo dienas devu atbilstoši aktivitātes līmenim, fiziskajam stāvoklim un individuālām vajadzībām.Jūsu sunim vienmēr jābūt pieejamam tīram, svaigam ūdenim.Lai pārraudzītu jūsu suņa veselību, regulāri jāapmeklē vetārsts.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C. GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Pēc lietošanas aizveriet iepakojumu.Uzglabāt tīrā, vēsā un sausā vietā.Derīguma termiņš norādīts iepakojuma priekšpusē, sekojot burtiem EXP.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi

Videoklipi