Filtri 0
Filtri 0
SOLOGNAC Kods. 8796232 4823256

Barība pieaugušiem suņiem “Sportive”, 12 kg

50,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: PURPURA
  • PURPURA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Barība pieaugušiem suņiem “Sportive” ir īpaši izstrādāta visu šķirņu suņiem, kas regulāri nodarbojas ar fiziskām aktivitātēm.

Šī recepte, kas pagatavota no vistas gaļas un rīsiem, nodrošinās jūsu mīluli ar visām nepieciešamajām uzturvielām, lai tas būtu labā formā un veselīgs.

PRIEKŠROCĪBAS

Enerģijas vērtības

Pilnīga barība visām suņu šķirnēm ar 18% koptauku.

Saderība

Barības granulu izmērs un sastāvdaļas ir piemērotas visām suņu šķirnēm.

Olbaltumvielu saturs

Satur 29% olbaltumvielu, kas palīdz uzturēt muskuļu masu.

Sastāvs

Sniedz būtiskas uzturvielas suņa veselībai.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Recepte piemērota dažādiem suņiem:

Šīs receptes pamatā ir rīsi un vistas olbaltumvielas, un tā ir piemērota visu šķirņu pieaugušiem suņiem, kuri regulāri nodarbojas ar fiziskām aktivitātēm.

Tā arī nesatur glutēnu un ĢMO.

Kvalitātes garantija ir tā, ka šī recepte izstrādāta sadarbībā ar veterinārārstu.

Kvalitatīva produkcija:

Lai izstrādātu mūsu jauno barības klāstu, mēs devāmies uz Šveici, lai cieši sadarbotos ar uzņēmumu “Swiss Petfood”.

“Swiss Pet Solution” ir vienīgais sausās suņu barības ražotājs Šveicē. Pateicoties centrālajai atrašanās vietai Aargau, kas atrodas Šveices un līdz ar to arī Eiropas centrā, transporta ceļi ir īsi, bet izejvielas – vietējās.

Ilgtspējīga un atbildīga ražošana.

Barība tiek ražota, izmantojot 100% atjaunojamo enerģiju. Tā visa ir sertificēta hidroenerģija.



Saskaņā ar Enerģētikas aģentūras brīvprātīgo sertifikācijas programmu rūpnīca katru gadu samazina CO2 emisijas un palielina energoefektivitāti, galvenokārt modernizējot infrastruktūru.

Ilgtspējīga izejvielu piegāde

Izvēloties izejvielas barības ražošanai, īpaša uzmanība tiek pievērsta kvalitātei un resursu ziņā efektīvai lauksaimniecībai.

Ja iespējams, priekšroka tiek dota vietējām izejvielām, kas var ietvert tiešu kontaktu ar lauksaimniekiem.

Sastāvs:

Dehidrētas mājputnu olbaltumvielas 31%, rīsi 23%, kukurūza, mājputnu tauki, raugs, hidrolizētas aknas, biešu mīkstums, laša eļļa, linsēklas, ceratonija, lignoceluloze, mannan-oligosaharīdi, inulīns

Sastāvdaļu analīze:

Kopproteīns 29%, koptauki 18%, omega-6 3%, omega-3 1%, koppelni 6%, kopšķiedra 2,6%, kalcijs 1,3%, fosfors 0,9%,



Metabolizējamā enerģija: 3 932 kcal/kg.

Piedevas:

A vitamīns 20000,0 SV/kg, D3 vitamīns 1200,0 SV/kg, E vitamīns 150,0 mg/kg, biotīns 1,7 mg/kg, cinka sulfāts 88,0 mg/kg, dzelzs sulfāts 60,0 mg/kg, cinka glicināts 22,0 mg/kg, mangāna oksīds 15,0 mg/kg, vara sulfāts 12,0 mg/kg, kalcija jodāts 1,9 mg/kg, nātrija selenīts 0,1 mg/kg.

1. padoms:

Ja maināt suņa ēdināšanas režīmu, ir jāparedz aptuveni 15 dienu pārejas periods starp veco un jauno ēdināšanas režīmu, sajaucot abus ēdienus šādi:

Pirmās 5 dienas 80% vecās barības sajauc ar 20% jaunās barības.

Nākamās 5 dienas – 50% no katra produkta.

Pēdējās 5 dienas 20% vecās barības sajauc ar 80% jaunās barības.

2. padoms:

Atkarībā no suņa aktivitātes līmeņa, kā arī no laikapstākļiem un apkārtējās vides, jūsu suņa svars var palielināties vai samazināties. Šādā gadījumā jūs varat vienkārši pielāgot dienas devu, pievienojot vai atņemot +/- 10% no paredzētā daudzuma.

Devu var arī sadalīt divās daļās, lai suni varētu barot vienu reizi no rīta un vienu reizi vakarā. Tas ļaus jūsu sunim labāk sagremot barību.

3. padoms:

Ir svarīgi, lai jūsu sunim visu dienu būtu pastāvīga pieeja tīra un svaiga ūdens bļodai.

Dažādu iemeslu dēļ ūdeni var pievienot arī tieši pie barības:

=> lai palielinātu barības pievilcību.

=> ja suns ir rijīgs, tas ļaus viņam ēst daudz lēnāk.

Lietošanas ieteikumi:

Skatiet tabulu jūsu suņa ieteicamai dienas devai.Šī informācija par devu ir tikai konsultatīva.Jūs varat pielāgot sava suņa ieteicamo dienas devu atbilstoši aktivitātes līmenim, fiziskajam stāvoklim un individuālām vajadzībām.Jūsu sunim vienmēr jābūt pieejamam tīram, svaigam ūdenim.Lai pārraudzītu jūsu suņa veselību, regulāri jāapmeklē vetārsts.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C. GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Pēc lietošanas aizveriet iepakojumu.Uzglabāt tīrā, vēsā un sausā vietā.Derīguma termiņš norādīts iepakojuma priekšpusē, sekojot burtiem exp.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi

Videoklipi