Filtri 0
Filtri 0
ITIWIT

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • PELĒKA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu airētāju komanda ir izstrādājusi šo 20 l ietilpības ūdensnecaurlaidīgo mugursomu visu jūsu piederumu uzglabāšanai un aizsardzībai no samirkšanas, kad nodarbojaties ar ūdenssporta veidiem.

PRIEKŠROCĪBAS

Ietilpība

20 l izmantojama ietilpība sīku piederumu un rezerves apģērba uzglabāšanai

Izturība

Poliestera materiāls ar PU pārklājumu un TPU laminējumu.

Elastīgums

Viegli nostiprināma pie SUP dēļa vai kajaka, pateicoties stiprinājuma siksnām.

Vairāki nodalījumi

1 iekšējā A4 izmēra kabata un maza kabatiņa ar rāvējslēdzēja aizdari maka uzglabāšanai.

Nēsāšanas komforts

Ergonomiska, regulējama, biezas, polsterētas plecu lences.

Ūdensdrošs

Izturīgs pret šļakatām, smidzināšanu un īslaicīgu iemērkšanu ūdenī.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Piesardzība attiecībā uz elektroniskajām ierīcēm

Elektroniskās ierīces ir trauslas un vērtīgas. Mēs iesakām nodrošināt tām dubultu aizsardzību, pirms likšanas sausuma somā ievietojot tālruni papildus ūdensnecaurlaidīgā maciņā. Kameru var ievietot mazajā sausuma somā (5 l vai 10 l), pēc tam ievietojot to lielajā sausuma somā (20 l, 30 l, 40 l, 60 l).

Pārliecinieties, ka jūsu somas ir cieši aizvērtas un pirms lietošanas regulāri pārbaudiet somas ūdensizturību ar papīra dvieli.

Aizdares sistēma

Lai nodrošinātu labu ūdensizturību:

1/ rūpīgi sarullējiet somas augšpusi 5 reizes, cieši nolokot augšmalu visā siksnas platumā;

2/ aizveriet centrālo sprādzi;

3/ aizveriet sānu sprādzes.



Atstājiet somā nedaudz gaisa. Aizvērtā veidā somai jāizskatās piepūstai: tas nodrošina papildu ūdensizturību un neļauj somai nogrimt gadījumā, ja tā iekrīt ūdenī.

Nostiprināšana pie SUP dēļa vai kajaka

2 kompresijas siksnas uz somas korpusa paredzētas somas nostiprināšanai pie SUP dēļa vai kajaka, kas aprīkots ar stiprinājuma cilpām, ļaujot jums droši uzglabāt un aizsargāt savas mantas, dodoties ūdenī.

Tehniskie parametri

Somas ietilpība aizvērtā veidā (ūdensnecaurlaidīgs nodalījums): 20 litri



Augstums: 45 cm

Platums: 30 cm

Biezums: 20 cm



Svars: 726 g

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Lai uzturētu materiālus labā darba kārtībā, pirms novietošanas ilgstošai uzglabāšanai izskalot produktu ar tīru ūdeni un izžāvēt.

Lietošanas ierobežojumi

Nav piemērota izbraucieniem ar kanoe laivu vai snorkelēšanai (ilgstoša iegremdēšana ūdenī).

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Ūdensizturības testi: 1. tests: “Ūdens peļķe” Soma nodrošina ūdensnecaurlaidību, atrodoties 10 cm dziļā ūdenī 8 stundas. Šis tests atbilst situācijai, kurā soma atrodas slapjā laivā vai īslaicīgi iekrīt ūdenī. 2. tests: “Lietus” Soma nodrošina ūdensnecaurlaidību 450 l/m²/h stiprā lietū, kas ilgst 4 stundas. Šis tests atbilst situācijai, kurā soma atrodas stiprā lietū vai to apšļaksta viļņi.

Garantija

2 Gadi