Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē
Šis vidēja atbalsta porta krūšturis ir piemērots mērenas intensitātes fitnesa nodarbībām (kardiotreniņi, fitnesa dejas, steps).

PRIEKŠROCĪBAS

Mitruma pārvaldība

Elpojošs audums vieglai sviedru novirzīšanai.

Kustības brīvība

24 % elastāna saturs audumam, kas pielāgojas visām jūsu kustībām.

Atbalsts krūtīm

Vidējs atbalsts vidējas intensitātes sporta veidiem.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kādām sporta aktivitātēm ir paredzēts šis vidēja atbalsta sporta krūšturis ar rāvējslēdzēja aizdari?

Šis vidēja atbalsta sporta krūšturis sniedz jums komfortu un aizsargā jūsu krūtis visu vidējas intensitātes aktivitāšu laikā, piemēram, deju, fitnesa un kardio treniņu laikā.

Kas ļauj šim sporta krūšturim nodrošināt tik labu kustību brīvību?

Neatkarīgi no aktivitātes vai tās intensitātes, ir svarīgi justies ērti un brīvi, ja vēlaties gūt prieku no savām kustībām. Un, lai sasniegtu vislabākos rezultātus, mūsu pirmais padoms ir izvēlēties piemērotu apģērbu. Šis sporta krūšturis ir tieši tas, kas jums nepieciešams. Papildinot audumu ar elastānu, mēs esam palielinājuši tā elastību. Atvērtā muguras daļas konstrukcija atbrīvo lāpstiņas vēl lielākai kustību brīvībai.

Kā šis sporta krūšturis spēj nodrošināt sausuma sajūtu pat intensīvu fizisko aktivitāšu laikā?

Svīst, vienlaikus uzturot ķermeni sausu, var šķist paradoksāli, pat ideālistiski. Taču mēs esam uzņēmušies šo izaicinājumu, šī sporta krūštura dizainā izmantojot sviedrus novirzošu audumu. Tagad jūs varat sportot, neraizējoties par to, ka nodarbības beigās būsiet pilnīgi slapja.

Kādēļ šo sporta krūšturi ir tik viegli uzvilkt un novilkt?

Lai sporta krūšturis būtu viegli uzvelkams un novelkams, mēs esam iestrādājuši tā priekšpusē rāvējslēdzēju. Tas ir pašbloķējošs, lai nepieļautu tā atvēršanos lietošanas laikā. Vienkārši aiztaisiet rāvējslēdzēju un nospiediet slīdni, lai to nobloķētu.

Vai tiešām ir svarīgi aizsargāt krūtis fizisku aktivitāšu laikā?

Iespējams, jūs to neapjaušat, bet jūsu krūtis gandrīz pilnībā balsta āda, tāpēc tās ir ļoti delikātas. Kad mēs vingrojam, tās tiek pakļautas lielākai slodzei nekā parasti. Neatkarīgi no bļodiņas izmēra vai jūsu vecuma, sportojot krūtis kustas un kratās, un uz tām iedarbojas spēks, kas līdz pat piecām reizēm pārsniedz krūšu svaru. Sporta krūšturis sniedz atbalstu, komfortu un aizsardzību. Tas aizsargā jūsu krūtis no triecieniem, sāpēm un priekšlaicīgas noslīdēšanas.

Kāpēc ir svarīgi izvēlēties pareizo atbalsta līmeni?

Sportisko aktivitāšu laikā veiktās kustības izstiepj krūšu ādu un saites. Nenodrošinot krūtīm atbalstu, pastāv risks, ka tās var ciest no triecieniem un sāpēm, kā arī priekšlaicīgas noslīdēšanas. Arī pārāk spēcīgs atbalsts var ilgtermiņā radīt nevēlamas sekas. Tāpēc ir svarīgi izvēlēties krūšturi, kas nodrošina jūsu krūšu izmēram un aktivitātes intensitātei atbilstošu atbalsta līmeni. Mērķis ir aizsargāt jūsu krūtis, neierobežojot un neizmainot to dabiskās kustības.

Kādi testi tiek veikti “Decathlon” sporta krūšturu nodrošinātā atbalsta līmeņa apstiprināšanai?

Prototipi tiek apstiprināti mūsu laboratorijās, izmantojot krūšu atbalsta novērtēšanas testu. Šī testa ietvaros tiek mērīts krūšu paātrinājuma samazinājums sporta aktivitāšu laikā. Pēc tam mūsu krūšturi tiek iedalīti vienā no šiem trim līmeņiem: 1 – viegls atbalsts, 3 – vidējs atbalsts, 5 – spēcīgs atbalsts.


Kāda līmeņa atbalstu izvēlēties jūsu sporta veidam?

Atkarībā no sporta veida, jūs izvēlēsieties atšķirīga atbalsta līmeņa krūšturi. Mūsu piedāvājumā ir trīs līmeņi:

- 1. līmenis: viegls atbalsts aktivitātēm, kurās krūšu kustība nav izteikta (pilates, stiepšanās, spēka treniņu utt.);

- 3. līmenis: vidējs atbalsts ir piemērots vidēji stiprai kustībai (fitnesa dejas, kardio treniņi utt.);

- 5. līmenis: spēcīgs atbalsts ir piemērots aktivitātēm, kas paredz intensīvas kustības (stepa aerobika, skriešana, lēkšana uz batuta utt.).

Kā uzzināt, kāda izmēra sporta krūšturis jums nepieciešams?

Izvēloties atbilstoša izmēra krūšturi, varat būt pārliecināta, ka tas nodrošinās krūšu atbalstu un būs ērts uz auguma. Lai izvēlētos pareizo krūšturi, sekojiet šiem norādījumiem:

- nostājieties spoguļa priekšā;

- turiet mērlenti horizontāli pāri mugurai lāpstiņu apakšdaļā;

- aplieciet mērlenti ap krūtīm to pilnīgākajā vietā;

- nomēriet, nesavelkot mērlenti cieši;

Plašākai informācijai skatiet mūsu tiešsaistes kalkulatoru.

Kā tiek izstrādāti “Decathlon” sporta krūšturi?

“Decathlon” sporta krūšturus ir izstrādājusi mūsu sporta komanda, lai optimizētu jūsu komfortu un novērstu veselības problēmas. Lai izvairītos no iespējamām traumām un limfmezglu saspiešanas, tajos nav iestrādātas stīpiņas. Atbrīvojoties no vīlēm krūtsgalu zonā, esam samazinājuši berzes risku. Dodot priekšroku sviedrus novadošiem audumiem, mēs nodrošinām jūsu komfortu un samazinām ādas kairinājuma risku.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Šie testi tiek regulāri veikti neatkarīgā laboratorijā, ļaujot mums vienmēr nodrošināt produktu atbilstību noteiktajiem kvalitātes standartiem. Lai apstiprinātu šī apģērba spēju saglabāt formu un krāsu, tam ir veiktas mazgāšanas un žāvēšanas pārbaudes. Šim sporta krūšturim ir veikts arī sviedru novirzīšanas spēju tests, lai pārbaudītu, vai audums uzsūc, pārnes mitrumu no iekšpuses uz auduma ārpusi un ļauj tam iztvaikot.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Lai apstiprinātu šī produkta nodrošināto atbalstu, tā testēšanu “Decathlon” laboratorijā veikušas vairākas testētājas. Pēc tam testētāju grupa to izmēģināja iekštelpu svarcelšanas treniņu nodarbībā (protokolēts lietošanas tests), lai apstiprinātu produkta ērtumu un sniegto komfortu sporta aktivitāšu laikā. Tad viņas turpināja produkta lietošanu vēl 6 mēnešus, pirms pozitīvā gala novērtējuma sniegšanas.