Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS Kods. 8648864 4331707

Viegla atbalsta sporta krūšturis “120”, melns

9,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
  • ZILA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Šis kokvilnas sporta krūšturis ir piemērots visām zemas intensitātes fitnesa aktivitātēm, piemēram, stiepšanās, spēka treniņiem, kardiotreniņiem vai pilatēm.

PRIEKŠROCĪBAS

Mitruma pārvaldība

Elpojošais, ātri žūstošais audums uztur jūsu ķermeni sausu treniņu laikā.

Regulējams

Šim sporta krūšturim nav lenču regulēšanas sistēmas.

Elastīgums

Auduma sastāvā iekļautais elastāns nodrošina ērtumu kustību laikā.

Atbalsts krūtīm

Zems atbalsts: mazina krūšu kustību par 10,1%* zemas intensitātes treniņos.

Formas veidošana

Šajā sporta krūšturī var ievietot izņemamus polsterus, lai izceltu jūsu krūtis.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Mīksts un patīkams.

Kokvilnas viegla atbalsta fitnesa krūšturis “120” ir mīksts un patīkams treniņu laikā:Garantēts komforts.

Sportisks dizains.

Papildiniet savu fitnesa drēbju skapi ar šo sportisko krūšturi ar elastīgu apakšjoslu.

Mīkstas bļodiņas ar iespēju ievietot putu polsterus.

Viegla atbalsta fitnesa krūšturim “120” ir mīkstas bļodiņas bez polsterējuma.Jūs varat pievienot putu polsterējumu, izmantojot šim modelim paredzētās īpašās atveres.

Zemas intensitātes aktivitātēm izstrādāts sporta krūšturis

Viegla atbalsta sporta krūšturis “120” ir ideāli piemērots zemas intensitātes fitnesa aktivitātēm, piemēram, stiepšanās, spēka treniņiem, kardiotreniņiem un pilatēm.

Jūsu krūšu aizsardzībai nepieciešams sporta apģērbs

Nodarbību laikā jūsu krūtis, kas ir delikāta ķermeņa daļa, kuru pamatā balsta tikai krūšu āda, tiek pakļautas daudz lielākai slodzei, nekā ikdienā. Neatkarīgi no bļodiņas izmēra vai jūsu vecuma, sportojot krūtis kustas un kratās, un uz tām iedarbojas spēks, kas līdz pat piecām reizēm pārsniedz krūšu svaru. Sporta krūšturis sniedz atbalstu un komfortu, kas tik ļoti nepieciešams jūsu krūtīm treniņu laikā. Tas aizsargā jūsu krūtis no triecieniem, sāpēm un priekšlaicīgas noslīdēšanas.

Izvēlieties atbilstošu atbalsta līmeni: ne pārlieku zemu, ne pārlieku spēcīgu

Sportisko aktivitāšu laikā veiktās kustības izstiepj krūšu ādu un saites. Nenodrošinot pietiekamu atbalstu, krūtīs var rasties sāpes vai tās var priekšlaicīgi noslīdēt. Taču arī pārmērīgs atbalsts reizēm var nodarīt kaitējumu: tam jābūt piemērotam tieši jūsu bļodiņas izmēram un jūsu treniņu intensitātei. Mērķis ir aizsargāt jūsu krūtis, neierobežojot un neizmainot to dabiskās kustības.

Trīs atbalsta līmeņi atbilstoši jūsu izvēlētajam sporta veidam

Mēs izstrādājām šo sporta krūšturi ar trīs dažādiem atbalsta līmeņiem, ņemot vērā sporta veidu, kurā trenējaties: zems atbalsts sporta veidiem, kas rada maigas krūšu kustības (pilates, stiepšanās, spēka treniņi); vidējs atbalsts sporta aktivitātēm ar mērenu, neregulāru krūšu lēkāšanu (fitnesa dejas, kardiotreniņi); spēcīgs atbalsts sporta veidiem, kas paredz intensīvas kustības (steps, skriešanas trenažieri, lēkāšana uz batuta).

Atbilstoša sporta krūštura izmēra izvēle

Izvēloties atbilstoša izmēra krūšturi, varat būt pārliecināta, ka tas nodrošinās krūšu atbalstu un būs ērts uz auguma. Lai noskaidrotu savu izmēru, paņemiet mērlenti un nomēriet krūšu apkārtmēru (bez krūštura): nostājieties pie spoguļa; turiet mērlenti horizontāli pāri mugurai lāpstiņu apakšdaļā;

aplieciet mērlenti ap krūtīm to pilnīgākajā vietā; nomēriet, nesavelkot mērlenti cieši; atrodiet savu izmēru atbilstošajā izmēru tabulā.

Kā tiek izstrādāti “Domyos” krūšturi?

“Domyos” sporta krūšturus izstrādājusi mūsu sporta dizaineru komanda, lai optimizētu jūsu komfortu un palīdzētu izvairīties no veselības problēmām.Mēs neizmantojam stieples, jo tās var radīt savainošanās risku un nospiest limfmezglus, turklāt esam samazinājuši līdz maksimumam arī vīles ap krūšu galu zonu, lai pasargātu tos no berzes, kā arī ieviesām papildu komponentus, kas novirza sviedrus, lai jūs justos ērti un maksimāli tiktu samazināta iespēja, ka jūsu āda varētu iekaist.

Kā tiek testēti “Domyos” krūšturi?

Visi mūsu modeļi ir apstiprināti mūsu laboratorijās, izmantojot testus, kas pārbauda krūštura atbalsta līmeni, nosakot kā samazinās krūšu kustības ātrums sporta aktivitāšu laikā*. Pēc tam tie tiek novērtēti skalā no 1 līdz 5: 1 — zems atbalsts, 3 — vidējs atbalsts 5 — spēcīgs atbalsts.

* “Domyos” fitnesa krūšturi garantē par vismaz 10 % (1. līmenis) un līdz pat 50 % (5. līmenis) samazinātu krūšu kustības ātrumu, salīdzinot ar standarta krūšturiem.

Vai “Decathlon” produkti pirms pārdošanas tiek pārbaudīti?

Protams. Lai nodrošinātu jūsu drošību un apmierinātību, visiem mūsu audumiem ir veiksmīgi jāiztur stingri laboratorijas testi. Mēs pārbaudām krāsas noturību, izturību pret atkārtotu mazgāšanu, sviedru novirzīšanu u. c. ‒ tos saucam par mūsu “moku testiem”.

Un pēc tam? Pēc tam mūsu produktus izmēģina sportisti savu treniņu laikā. Mēs uzklausām un analizējam viņu atsauksmes, lai pilnveidotu apģērbu, ieviešot nepieciešamās izmaiņas, kas ļaus jums pilnībā izbaudīt savu jauno apģērbu.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 92.0% Kokvilna, 8.0% Elastāns; Odere: 95.0% Kokvilna, 5.0% Elastāns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi

Videoklipi