Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA
  • ZILA
  • PURPURA
Nav pieejams tiešsaistē
Neaizvietojams produkts jūsu krūšu aizsardzībai vidējas intensitātes sporta aktivitātēm.

PRIEKŠROCĪBAS

Mitruma pārvaldība

Elpojošais audums ļauj jums saglabāt sausuma sajūtu, pat kārtīgi svīstot.

Kustības brīvība

Elastāns piešķir audumam elastību, ļaujot jums brīvi kustēties.

Atbalsts krūtīm

Vidējs atbalsts vidējas intensitātes sporta nodarbībām.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kādām sporta aktivitātēm ir paredzēts saīsināta piegriezuma krūšturis ar vidēja līmeņa atbalstu?

Šis vidēja atbalsta sporta krūšturis nodrošina optimālu krūšu atbalstu vidējas intensitātes nodarbībās, piemērots dejām, fitnesam vai kardio treniņiem.

Kā šis vidēja atbalsta sporta krūšturis nodrošina kustību brīvību?

Lai gūtu maksimālu labumu no jūsu sporta aktivitātēm, jums jāvar kustēties pilnīgi brīvi. Šī sporta krūštura izstrādes galvenā motivācija bija vēlme nodrošināt jums uzlabotu kustību brīvību.

Vispirms mēs papildinājām audumu ar elastānu, lai padarītu to elastīgāku. Tad mēs izstrādājām muguras daļas konstrukciju, atbrīvojot lāpstiņu daļu, lai nekas neierobežotu jūsu kustības.

Kā šis vidēja atbalsta saīsināta piegriezuma sporta krūšturis nodrošina sviedru novirzīšanu?

Svīšana fizisko aktivitāšu laikā ir faktiski neizbēgama.Tas, no kā jūs nevarat izvairīties, ir mitruma sajūta, kas nereti nāk komplektā ar svīšanu. Bet neraizējieties – mēs parūpēsimies par jums! Šī sporta krūštura izgatavošanā ir izmantots funkcionāls audums, kas nodrošina sviedru novirzīšanu un ir ātri žūstošs.Saglabājiet sausuma sajūtu visas nodarbības garumā.

Kāds ir šī vidēja atbalsta sporta krūštura piegriezums?

Šis sporta krūšturis ir unikāls ar to, ka tajā apvienots sporta krūštura sniegtais atbalsts un saīsināta piegriezuma topa konstrukcija. Sporta krūštura apakšslānis ir papildināts ar vēl vienu auduma slāni, veidojot saīsināta piegriezuma topa konstrukciju. Kombinējiet to ar legingiem, lai izveidotu modernu un sportisku tēlu.

Kādēļ vidēja atbalsta sporta krūšturis ir papildināts ar izņemamu polsterējumu?

Šo sporta krūšturi esam papildinājuši ar diviem putu polsteriem. Tie ir izņemami, tādēļ, ja vēlaties, jūs varat ātri un vienkārši no tiem atbrīvoties, pateicoties apģērbā iestrādātajiem atvērumiem. Kādēļ nepieciešami polsteri?Lai apģērbs atbilstu 3 būtiskām vajadzībām: papildu atbalsts un komforts, pateicoties plašākam nosegumam, kā arī uzlabota aizsardzība pret triecieniem. Polsteru konstrukcija palīdz veidot glītu krūšu izliekumu.

Vai ir svarīgi aizsargāt krūtis sportojot?

Krūtis ir delikāta ķermeņa daļa, kuru pamatā balsta tikai krūšu āda. Neatkarīgi no jūsu krūšu izmēra vai vecuma, ir svarīgi saprast, ka kustības un triecieni, kuriem tās tiek pakļautas sportošanas laikā var padarīt tās līdz pat 5 reizēm smagākas atkarībā no nodarbību intensitātes. Valkājot sporta krūšturi, saņemsiet būtisku atbalstu, kā arī aizsargāsiet krūtis no triecieniem, nepieļaujot sāpes un agrīnu nošļukšanu.

Kādēļ ir nepieciešami atšķirīgi atbalsta līmeņi?

Sportojot krūtis tiek pakļautas slodzei un nospriegojumam, kas izstiepj ādu un saites. Ja tās netiek pietiekami balstītas, palielinās sāpju un priekšlaicīgas nošļukšanas risks. Taču jāņem vērā, ka arī pārmērīgs atbalsts reizēm var nodarīt kaitējumu. Ir svarīgi izvēlēties krūšturi, kas nodrošina jūsu krūšu izmēram un aktivitātes intensitātei atbilstošu atbalsta līmeni. Mērķis ir aizsargāt jūsu krūtis, neierobežojot un neizmainot to dabiskās kustības.

Kā mēs nosakām “Decathlon” sporta krūšturu nodrošināto atbalsta līmeni?

Krūšturu modeļi tiek apstiprināti mūsu laboratorijās, izmantojot krūšu atbalsta novērtēšanas testu. Šī testa ietvaros tiek mērīts krūšu kustību paātrinājuma samazinājums sporta aktivitātes laikā. Krūštura sniegtais atbalsts tiek iedalīts šādos līmeņos: 1 – viegls atbalsts, 3 – vidējs atbalsts, 5 – spēcīgs atbalsts.

Kāda līmeņa atbalsts ir nepieciešams dažādiem sporta veidiem?

Atkarībā no jūsu sporta veida intensitātes, jūs varat izvēlēties kādu no 3 atbalsta līmeņiem:

- 1. līmenis: viegls atbalsts aktivitātēm, kas izraisa maigas krūšu kustības (pilates, stiepšanās, spēka treniņi utt.);

- 3. līmenis: vidējs atbalsts aktivitātēm, kas rada vidēji stipras kustības (dejas, fitness, kardio treniņi utt.);

- 5. līmenis: spēcīgs atbalsts aktivitātēm, kas rada intensīvas kustības (stepa aerobika, skriešana, batuts utt.).

Kā noteikt sporta krūštura izmēru?

Lai nodrošinātu jums nepieciešamo komforta un atbalsta līmenis, ir svarīgi iegādāties jūsu ķermenim atbilstoša izmēra krūšturi. Lai izvēlētos atbilstošu krūšturi, sekojiet šiem norādījumiem:

- nostājieties spoguļa priekšā un paņemiet mērlenti;

- novietojiet mērlenti horizontāli pār muguras augšdaļu, aptuveni lāpstiņu apakšpusē;

- aplieciet mērlenti ap krūtīm to pilnīgākajā vietā;

- nomēriet, nesavelkot mērlenti pārāk cieši;

Uzlabotai precizitātei skatiet mūsu tiešsaistes kalkulatoru.

Kādi dizaina principi izmantoti “Decathlon” sporta krūšturiem?

“Decathlon” sporta krūšturu izstrādē ir pielietotas mūsu sporta preču dizaina komandas zināšanas un tie ir radīti, lai sniegtu jums maksimālu komfortu un novērstu veselības problēmas. Bez iestrādātām stīpiņām, lai novērstu traumu risku un audu saspiešanu. Samazināts vīļu skaits krūtsgalu zonā kairinājuma novēršanai. Sviedrus novirzoši audumi, lai nodrošinātu jums nepieciešamo komfortu un samazinātu ādas kairinājuma risku.

Kā kopt vidēja atbalsta sporta krūšturi?

Šis sporta krūšturis ir izstrādāts intensīvam sporta lietojumam, un ir piemērots biežai mazgāšanai. Mēs iesakām pirms mazgāšanas izņemt polsterējumu un ievietot krūšturi delikātai veļai paredzētā maisiņā (art. 8505236). Mazgāt temperatūrā, kas nepārsniedz 30 °C. Izmantojiet šķidro veļas mazgāšanas līdzekli un nelietojiet veļas pulveri vai mīkstinātāju, jo tie var ietekmēt auduma elpojamību. Nežāvēt veļas žāvētājā.Šo ieteikumu ievērošana ļaus jūsu apģērbam kalpot ilgāk.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Atbalsts: atbalsta testēšanu un apstiprināšanu veic testētāju grupa “Decathlon” laboratorijā, izmantojot krūšu kustību mērījumus. Katrs izmērs tiek testēts individuāli. Sviedru novirzīšana: katram audumam tiek veikts laboratorisks sviedru novirzīšanas tests, lai pārbaudītu, vai audums uzsūc, pārnes mitrumu no auduma iekšpuses uz ārpusi un nodrošina tā novirzīšanu. Mazgāšana: mazgāšanas un žāvēšanas testi garantē produkta formas un krāsas saglabāšanu.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Lai apstiprinātu šī produkta nodrošināto atbalstu, tā testēšanu “Decathlon” laboratorijā veikušas vairākas testētājas. Pēc tam testētāju grupa to izmēģināja iekštelpu svarcelšanas treniņu nodarbībā (protokolēts lietošanas tests), lai apstiprinātu produkta ērtumu un sniegto komfortu sporta aktivitāšu laikā. Tad viņas turpināja produkta lietošanu vēl 6 mēnešus, pirms pozitīvā gala novērtējuma sniegšanas.