Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS Kods. 8643070 4278618

Īsais fitnesa krūšturis “540”, vidējs atbalsts, melns

20,00 €
14,00 €
-30%
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
  • ZILA
  • PURPURA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Neaizvietojams produkts jūsu krūšu aizsardzībai, nodarbojoties ar vidējas intensitātes sporta aktivitātēm.

PRIEKŠROCĪBAS

Mitruma pārvaldība

Elpojošais audums ļauj jums saglabāt sausuma sajūtu, pat kārtīgi svīstot.

Kustības brīvība

Elastāns piešķir audumam elastību, ļaujot jums brīvi kustēties.

Atbalsts krūtīm

Vidējs atbalsts vidējas intensitātes sporta nodarbībām.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kādas aktivitātes varat veikt ar vidēja atbalsta krūšturi?

Šis vidēja atbalsta sporta krūšturis sniedz atbalstu un komfortu, kas tik ļoti nepieciešams jūsu krūtīm vidējas intensitātes aktivitāšu laikā, piemēram, dejošanas, fitnesa un kardio treniņu laikā.

Kā šis vidēja atbalsta krūšturis atvieglo jūsu kustības?

Ja vēlaties gūt maksimālu labumu no treniņa, jums jāspēj kustēties, kā vien vēlaties. Jūsu kustību brīvības uzlabošana bija mūsu galvenais mērķis, izstrādājot šo sporta krūšturi.

Mēs sākām ar elastāna pievienošanu audumam, lai padarītu to elastīgāku. Mēs tam piešķīrām arī atvērtu muguras daļu, lai atbrīvotu jūsu lāpstiņas un ļautu jums brīvāk kustēties.

Kā vidēja atbalsta krūšturis novada sviedrus?

Svīšana fizisko aktivitāšu laikā ir faktiski neizbēgama. Tas, no kā jūs nevarat izvairīties, ir mitruma sajūta, kas nereti nāk komplektā ar svīšanu. Bet neraizējieties – mēs parūpēsimies par jums! Šī sporta krūštura izgatavošanā ir izmantots funkcionāls audums, kas nodrošina sviedru novirzīšanu un ir ātri žūstošs. Saglabājiet sausuma sajūtu visas nodarbības garumā.

Kāda ir šī vidēja atbalsta krūštura forma?

Šis krūšturis ir unikāls ar to, ka tas apvieno sporta krūštura sniegto atbalstu ar īsu piegriezumu. Apakšējais slānis veido sporta krūšturi, bet otrais slānis ir virs tā, lai radītu īsāku izskatu. Nēsājiet to kopā ar legingiem, lai veidotu stilīgu, sportisku izskatu.

Kāpēc vidēja atbalsta krūšturim ir izņemami polsteri?

Šo sporta krūšturi esam papildinājuši ar diviem putu polsteriem. Tie ir izņemami, tādēļ, ja vēlaties, jūs varat ātri un vienkārši no tiem atbrīvoties, pateicoties apģērbā iestrādātajiem atvērumiem. Kādēļ nepieciešami polsteri?Lai apģērbs atbilstu 3 būtiskām vajadzībām: papildu atbalsts un komforts, pateicoties plašākam nosegumam, kā arī uzlabota aizsardzība pret triecieniem. Polsteru konstrukcija palīdz veidot glītu krūšu izliekumu.

Kāpēc fizisko aktivitāšu laikā ir svarīgi aizsargāt krūtis?

Jūsu krūtis ir delikāta ķermeņa daļa, kuru pamatā balsta tikai krūšu āda. Tās ir pakļautas kustībām un vibrācijai, kas rada piecas reizes lielāku spēku nekā to aktuālais svars neatkarīgi no jūsu vecuma vai bļodiņu izmēra. Sporta krūšturi sniedz būtisku atbalstu un aizsardzību, kas nepieciešama jūsu krūtīm, lai tās pasargātu no triecieniem, sāpēm un priekšlaicīgas noslīdēšanas.

Kāpēc pastāv dažādi atbalsta līmeņi?

Sportisko aktivitāšu laikā veiktās kustības izstiepj krūšu ādu un saites. Ja netiek nodrošināts piemērots atbalsts, pastāv lielāka iespējamība, ka jūs cietīsit no sāpēm vai priekšlaicīgas noslīdēšanas. Arī pārāk spēcīgs atbalsts var radīt kaitīgas sekas. Tāpēc ir svarīgi valkāt krūšturi ar atbilstošu atbalsta līmeni, kas atbilst jūsu krūšu izmēram un aktivitātes intensitātei. Mērķis ir aizsargāt jūsu krūtis, neierobežojot un neizmainot to dabiskās kustības.

Kā mēs nosakām atbalsta līmeni, ko nodrošina “Decathlon” sporta krūšturi?

Mūsu krūšturi ir pārbaudīti mūsu laboratorijās, veicot krūšu atbalsta testu. Šajā testā mēra krūšu kustību paātrinājuma samazinājumu fiziskas aktivitātes laikā. Pēc tam tie tiek iedalīti šādās kategorijās: 1 — zems atbalsts, 3 — vidējs atbalsts 5 — spēcīgs atbalsts.


Kura līmeņa atbalsts ir nepieciešams konkrētām aktivitātēm?

Atkarībā no jūsu sporta veida intensitātes, jūs varat izvēlēties kādu no 3 atbalsta līmeņiem:

- 1. līmenis: viegls atbalsts aktivitātēm, kas izraisa maigas krūšu kustības (pilates, stiepšanās, spēka treniņi utt.);

- 3. līmenis: vidējs atbalsts aktivitātēm, kas rada vidēji stipras kustības (dejas, fitness, kardio treniņi utt.);

- 5. līmenis: spēcīgs atbalsts aktivitātēm, kas rada intensīvas kustības (stepa aerobika, skriešana, batuts utt.).

Kā uzzināt, kādu sporta krūštura izmēru iegādāties?

Ir svarīgi iegādāties jūsu ķermenim atbilstoša izmēra krūšturi, lai tas nodrošinātu komfortu un atbalstu. Lai izvēlētos pareizo krūšturi, sekojiet šiem norādījumiem:

- nostājieties spoguļa priekšā;

- turiet mērlenti horizontāli pāri mugurai lāpstiņu apakšdaļā;

- novietojiet mērlenti pāri krūšu plašākajai daļai;

- veiciet mērījumu, nesavelkot mērlenti;

- lai iegūtu precīzāku mērījumu, izmantojiet mūsu tiešsaistes kalkulatoru.

Kā tiek izstrādāti “Decathlon” sporta krūšturi?

“Decathlon” sporta krūšturus ir izstrādājusi mūsu sporta komanda, lai optimizētu jūsu komfortu un novērstu veselības problēmas. Tajos nav stīpiņu, lai izvairītos no traumām un limfmezglu saspiešanas. Mēs esam pēc iespējas vairāk samazinājuši šuvju skaitu virs krūtsgaliem, lai mazinātu berzes risku. Dodot priekšroku sviedrus novadošiem audumiem, mēs nodrošinām jūsu komfortu un samazinām ādas kairinājuma risku.

Kā kopt šo sporta krūšturi?

Šis sporta krūšturis ir izstrādāts intensīvam sporta lietojumam, un ir piemērots biežai mazgāšanai. Mēs iesakām pirms mazgāšanas izņemt polsterējumu un ievietot krūšturi delikātai veļai paredzētā maisiņā (art. 8505236). Mazgāt temperatūrā, kas nepārsniedz 30 °C. Izmantojiet šķidro veļas mazgāšanas līdzekli un nelietojiet veļas pulveri vai mīkstinātāju, jo tie var ietekmēt auduma elpojamību. Nežāvēt veļas žāvētājā. Šo ieteikumu ievērošana ļaus jūsu apģērbam kalpot ilgāk.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 27.0% Elastāns, 73.0% Poliamīds; Pamata oderējums: 10.0% Elastāns, 90.0% Poliesteris; Sekundārais oderējums: 24.0% Elastāns, 76.0% Poliesteris; Elastīgā josta: 8.0% Elastāns, 92.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Atbalsts: atbalsta testēšanu un apstiprināšanu veic testētāju grupa “Decathlon” laboratorijā, izmantojot krūšu kustību mērījumus. Katrs izmērs tiek testēts individuāli. Sviedru novirzīšana: katram audumam tiek veikts laboratorisks sviedru novirzīšanas tests, lai pārbaudītu, vai audums uzsūc, pārnes mitrumu no auduma iekšpuses uz ārpusi un nodrošina tā novirzīšanu. Mazgāšana: mazgāšanas un žāvēšanas testi garantē produkta formas un krāsas saglabāšanu.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Lai apstiprinātu šī produkta nodrošināto atbalstu, tā testēšanu “Decathlon” laboratorijā veikušas vairākas testētājas. Pēc tam testētāju grupa to izmēģināja iekštelpu svarcelšanas treniņu nodarbībā (protokolēts lietošanas tests), lai apstiprinātu produkta ērtumu un sniegto komfortu sporta aktivitāšu laikā. Tad viņas turpināja ilgtermiņa produkta testēšanu, lietojot to vēl 6 mēnešus, pirms pozitīvā gala novērtējuma sniegšanas.

Videoklipi