Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • PELĒKA
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē
Šis viegla atbalsta sporta krūšturis ir ideāli piemērots sporta nodarbībām ar zemu fizisko slodzi, piem., spēka treniņiem un pilatēm.

PRIEKŠROCĪBAS

Mitruma pārvaldība

Elpojošais, ātri žūstošais audums uztur jūsu ķermeni sausu treniņu laikā.

Kustības brīvība

Auduma sastāvā iekļautais elastāns nodrošina ērtumu kustību laikā.

Atbalsts krūtīm

Viegls atbalsts, piemērots sporta veidiem ar nelielu slodzi.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kādām aktivitātēm ir piemērots šis sporta krūšturis?

Viegla atbalsta sporta krūšturis ar atvērtu muguras daļu ir ideāli piemērots mazas slodzes fitnesa nodarbībām, piemēram, pilatēm, stiepšanās, spēka treniņiem un jogai. Tā atbalsta līmenis ir īpaši piemērots mazākām krūtīm.

Kā šis sporta krūšturis atvieglo vingrošanu?

Neatkarīgi no tā, vai nodarbojaties ar jogu, spēka treniņiem vai pilatēm, ir svarīgi, lai jūs varētu brīvi kustēties un izbaudīt treniņu. Tieši to mēs paturējām prātā, izstrādājot šo krūšturi. Tā audums satur elastānu. Šis materiāls padara krūštura audumu elastīgāku. Tādējādi tas sekos līdzi visām jūsu kustībām un būs ērts.

Kā šis sporta krūšturis novada sviedrus?

Treniņa laikā nav iespējams izvairīties no svīšanas. Taču treniņa laikā vai pēc tā nav patīkami justies slapjai un lipīgai. Tāpēc mēs izstrādājām krūšturi, kas spēj novadīt sviedrus. Tā nav maģija, tas ir funkcionāls risinājums! Šī krūštura sintētiskais audums ir elpojošs un ātri žūst. Tāpēc treniņa laikā paliksiet sausa.

Kāpēc šajā sporta krūšturī var ievietot polsterus?

Šim sporta krūšturim ir auduma bļodiņas bez putu polsterējuma. Jūs varat pievienot putu polsterējumu, izmantojot šim modelim paredzētās īpašās atveres.Putu polsteri var sniegt vairākas priekšrocības. Tie nodrošina papildu atbalstu un nodrošina lielāku komfortu, jo aptver lielāku krūšu daļu. Tie arī nodrošina papildu aizsardzību pret triecieniem. Savukārt no estētiskā viedokļa tie piešķir krūtīm skaistu formu.

Kāpēc fizisku aktivitāšu laikā ir svarīgi aizsargāt krūtis?

Nodarbību laikā jūsu krūtis, kas ir delikāta ķermeņa daļa, kuru pamatā balsta tikai krūšu āda, tiek pakļautas daudz lielākai slodzei, nekā ikdienā. Neatkarīgi no bļodiņas izmēra vai jūsu vecuma, sportojot krūtis kustas un kratās, un uz tām iedarbojas spēks, kas līdz pat piecām reizēm pārsniedz krūšu svaru. Sporta krūšturis sniedz jūsu krūtīm nepieciešamo atbalstu, komfortu un aizsardzību. Tas aizsargā jūsu krūtis no triecieniem, sāpēm un priekšlaicīgas noslīdēšanas.

Spēcīgs, vidējs vai viegls atbalsts, kā izvēlēties?

Sportojot iespējams izstaipīt krūšu ādu un saites. Nenodrošinot pietiekamu atbalstu, krūtīs var rasties sāpes vai tās var priekšlaicīgi noslīdēt. Tomēr arī pārāk spēcīgs atbalsts ilgtermiņā var būt kaitīgs. Tāpēc sporta krūštura atbalsta līmenis ir jāpielāgo jūsu krūšu izmēram un triecienu intensitātei. Mērķis ir aizsargāt jūsu krūtis, neierobežojot un neizmainot to dabiskās kustības.

Kādus atbalsta līmeņus nodrošina “Decathlon” sporta krūšturi?

Mūsu krūšturi tiek apstiprināti mūsu laboratorijās, veicot krūšu atbalsta testu, kurā tiek mērīts krūšu kustību paātrinājuma samazinājums sporta nodarbību laikā. Tie tiek novērtēti un iedalīti kategorijās no 1 līdz 5: 1 — zems atbalsts, 3 — vidējs atbalsts 5 — spēcīgs atbalsts.


Kura līmeņa sporta krūšturis ir piemērots kādam sporta veidam?

Sporta krūšturis ir jāizvēlas atbilstoši sporta veidam, ar kuru nodarbojaties. Mūsu piedāvājumā ir 3 līmeņi:

- 1. līmenis: viegls atbalsts aktivitātēm, kas rada vieglas krūšu kustības (pilates, stiepšanās, spēka treniņš u. c.);

- 3. līmenis: vidējs atbalsts aktivitātēm, kas rada vidēji lielas kustības (dejas, fitness, kardio treniņi u. c.);

- 5. līmenis: spēcīgs atbalsts aktivitātēm, kas saistītas ar intensīvām kustībām (stepa aerobika, skriešana, lēcieni uz batuta u. c.).

Kā izvēlēties pareizo sporta krūštura izmēru?

Izvēloties atbilstoša izmēra krūšturi, varat būt pārliecināta, ka tas nodrošinās krūšu atbalstu un būs ērts uz auguma. Lai noskaidrotu savu izmēru, paņemiet mērlenti un nomēriet krūšu apkārtmēru (bez krūštura): - nostājieties spoguļa priekšā;

- turiet mērlenti horizontāli pāri mugurai lāpstiņu apakšdaļā; - aplieciet mērlenti ap krūtīm to pilnīgākajā vietā; - nomēriet, nesavelkot mērlenti cieši;

- lai iegūtu precīzāku mērījumu, izmantojiet mūsu tiešsaistes kalkulatoru.

Kā tiek izstrādāti “Decathlon” sporta krūšturi?

“Decathlon” sporta krūšturus ir izstrādājusi mūsu sporta komanda, lai optimizētu jūsu komfortu un novērstu veselības problēmas. Mēs tajā neiestrādājam stīpiņu, lai neradītu traumu vai limfmezglu saspiešanas risku. Mēs esam pēc iespējas vairāk samazinājuši šuvju skaitu virs krūtsgaliem, lai mazinātu berzes risku. Dodot priekšroku sviedrus novadošiem audumiem, mēs nodrošinām jūsu komfortu un samazinām ādas kairinājuma risku.

Kā kopt šo sporta krūšturi?

Šis sporta krūšturis ir paredzēts intensīvām sporta nodarbībām, un to var bieži mazgāt. Mēs iesakām pirms mazgāšanas izņemt putu polsterus. Mazgājiet krūšturi temperatūrā, kas nepārsniedz 30 °C, mūsu veļas maisiņā, kas tiek pārdots atsevišķi (Art. Nr.: 8505236).

Lietojiet šķidru mazgāšanas līdzekli, nevis pulveri. Nelietojiet mīkstinātājus, jo tie var ietekmēt auduma elpojamību. Nežāvēt žāvētājā.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Atbalsts: atbalsta līmenis ir pārbaudīts un apstiprināts “Decathlon” laboratorijā, mērot krūšu kustības. Katrs izmērs tiek pārbaudīts atsevišķi. Sviedru novadīšana: laboratorijā katram materiālam tiek veikts sviedru novadīšanas tests, lai pārliecinātos, ka audums uzsūc mitrumu un novada to no iekšpuses uz āru, lai tas varētu iztvaikot. Mazgāšana: mazgāšanas un žāvēšanas testi nodrošina, ka produkts saglabā savu formu un krāsu.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Šis produkts ir testēts “Decathlon” laboratorijā, lai pārbaudītu tā sniegto atbalsta līmeni. Pēc tam testētāju grupa pārbaudīja to svarcelšanas treniņa laikā (standartizēts lietošanas tests), lai pārliecinātos, ka tas ir ērti valkājams treniņu laikā. Viņas turpināja to lietot vēl 6 mēnešus, pirms tas tika galīgi apstiprināts.