Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS Kods. 8648605 4329252

Meiteņu mākslas vingrošanas sporta krūšturis “500”, melns

12,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu dizaineru radītais īsais krekls ir paredzēts mākslas vingrošanas treniņiem.

PRIEKŠROCĪBAS

Mitruma pārvaldība

Funkcionāls audums, kas novirza sviedrus un neļauj jums pārkarst.

Ērta uzturēšana

Mazgāt 30 °C.Mazgāt izgrieztu uz kreiso pusi.Nelietot veļas mīkstinātāju.Nežāvēt žāvētājā.

Elastīgums

Mīkstais audums satur elastānu, nodrošinot lielisku kustību brīvību.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Šī īsā krekla rašanās stāsts.

Vingrošanas zāles ir mūsu izpētes laboratorija.Mūsu dizaina komanda pārbaudīja šo īso kreklu reālos lietošanas apstākļos kopā ar entuziastiskiem vingrotājiem treniņu un sacensību laikā, lai pārliecinātos, ka tas veic savu uzdevumu jebkurā situācijā.

Kā izvēlēties savu vingrošanas tērpu?

Mūsu dizaina komandas ieteikums:ideāls treniņu apģērba komplekts vingrotājiem ir bezpiedurkņu triko, krekls vai sporta krūšturis un šorti vai legingi.Šāds apģērbs nodrošina kustību brīvību un ļauj jums paveikt visu nepieciešamo ar pilnīgu pārliecību, lai jūs varētu veiksmīgi startēt sacensībās.

Kāpēc ir vērts vilkt īso kreklu?

Īsais vingrošanas krekls neierobežo jūsu kustības un neļauj jums pārkarst trenējoties.To var izmantot sacensībās, taču nedrīkst nēsāt tiesnešu priekšā.

Kā rūpēties par vingrošanas tērpu?

Tā kā mēs zinām, ka laika vienmēr ir par maz, šo saīsināto kreklu var mazgāt veļas mazgājamā mašīnā.Tomēr ir jāievēro daži piesardzības pasākumi, lai šis produkts saglabātos labā stāvoklī:šo izstrādājumu ir ieteicams mazgāt izgrieztu uz kreiso pusi, veļas maisiņā, izvēloties īsu mazgāšanas režīmu 30 °C.Nelietot veļas mīkstinātāju. Nežāvēt žāvētājā.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 15.0% Elastāns, 85.0% Poliesteris; Aizmugurējais materiāls: 24.0% Elastāns, 76.0% Poliesteris; Oderējums: 100.0% Poliamīds; Elastīgā josta: 10.0% Elastāns, 90.0% Poliamīds

Padomi uzglabāšanai un apkopei

PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS. PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi