Filtri 0
Filtri 0
INESIS Kods. 8562111 2884542

Bērnu vēja necaurlaidīgs golfa pulovers, tumši zils

25,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: ZILA
  • ZILA
  • SARKANA
  • ROZĀ
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu komanda, kas aizrautīgi spēlē golfu, izgatavoja šo puloveri, lai pasargātu bērnus no aukstuma un vēja, spēlējot golfu.

PRIEKŠROCĪBAS

Kustības brīvība

Pasargā valkātāju no vēja bez papildus virsdrēbēm.

Siltums

Divu slāņu kombinācija palīdz nodrošināt izcilu termisko aizsardzību.

Aizsardzība pret vēju

Iestrādāta vēja necaurlaidīga membrāna pulovera oderē.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Sofija, produktu menedžere, ir novērtējusi šī produkta tehniskos ieguvumus.

“Ideja ir saglabāt viņus siltumā, bez liekas sapakošanas vairākās drēbju kārtās. Bērniem patika oderes mīkstums, jo viņiem netīk niezoši džemperi.Tam ir arī liela priekšrocība, jo mazgājams veļasmašīnā, kas ir ļoti parocīgi, kad jaunie golfa spēlētāji pārnes mājās to ļoti netīru.”

Kā izvēlēties pareizo izmēru.

Šim produktam ir jauna izmēru tabula, tāpēc 6 gadu vecumam mēs iesakām izmēru no 5–6 gadi.Pulovera izmēri ir izvēlēti attiecībā uz jūsu bērna vecumu, tāpēc nav nepieciešams iegādāties par vienu izmēru lielāku.

“Inesis”, dizaina stāsts

Mēs izstrādājam mūsu produktus, lai jūs varētu spēlēt savu spēli ar komfortu, neatkarīgi no jūsu prasmju līmeņa. Mūsu golfa entuziastu komanda izstrādā ikvienu “Inesis” produktu pēc lietotāju novērošanas un uzklausīšanas, lai nodrošinātu to, ka golfa spēle vienmēr sagādā prieku.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Kokvilna; Oderējums: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Pārbaudījuši jaunie golfa spēlētāji no mūsu partneru kluba, ļaujot mums pielāgot mūsu izmērus īpaši bērniem.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Mūsu dizaineru komanda atrodas “Inesis Golf Park” Francijas ziemeļos.Visa gada garumā mūsu dizaineri iedomājas un izstrādā pievilcīgus, vienkāršus un tehniski uzlabotus produktus.Pēc tam produktus pakļauj nopietniem testiem ārpus telpām, jo mēs esam pārliecināti, ka nevar aizstāt reālās dzīves situācijas, kuras piedzīvosiet, lai panāktu pastāvīgu progresu.