Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • PELĒKA
Nav pieejams tiešsaistē
Šī pārgājienu jaka NH100 Hybrid ir izstrādāta, lai pārgājienu laikā saglabātu siltumu. Ērta un mīksta, ideāli piemērota pārgājieniem aukstos laikapstākļos.

Šī siltā, praktiskā un ērtā pārgājienu jaka ir gaisu caurlaidīga mugurpusē un padusēs, kā arī vēja necaurlaidīga uz krūtīm. 2 drošas kabatas ar rāvējslēdzēju.

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Ārējais materiāls: 100.0% Poliesteris; Polsterējums: 100.0% Poliesteris; Balsts: 100.0% Poliesteris

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta pārvietošana

2 kabatas ar rāvējslēdzēju jūsu mantām | Rāvējslēdzējs:viegli atveramas kabatas.

Ērta uzturēšana

Materiāls neburzās | Var mazgāt veļas mazgājamā mašīnā | Ātri žūstošs

Viegls

M izmēra sporta krekls sver 409 g | Flīsa blīvums: 240 g/m²

Kustības brīvība

Muguras daļai un piedurknēm izmantots elastīgs audums, kas ļauj brīvi kustēties.

Siltums

Vēju necaurlaidīga stepēta ķerm.augšd. | Kapuce | Mīksta odere | Pasargā 10–13°C

Elpojamība

Poliestera trikotāža: izvada ķermeņa radīto mitrumu (RET=6,71).

Lietotāja komforts

Mīksta, uzkārsta iekšpuse | Aizsargājošs atloks virs rāvējslēdzēja zoda augstumā

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Uzkārstā auduma komforts:gaisa nodrošināta siltumizolācija

Šīs jakas iekšpuses uzkārstais audums nodrošina komfortu un siltumu pārgājienu laikā.Trikotāžas uzkāršana notur gaisu un saglabā ķermeņa siltumu, pateicoties tās dabiskajai izolācijas spējai.Jūs varat regulēt siltumu, izmantojot rāvējslēdzēja atvērumu uz jakas, kad staigājat.

Izturība

Jakas ārpuse ir apstrādāta ar pretsavelšanās līdzekli vietās, kur bieži berzējas mugursoma vai kustas rokas.Tā esam uzlabojuši šo jaku/džemperi, lai padarītu to izturīgāku un ilgtspējīgāku, vienlaikus saglabājot izolācijas spēju, kas nodrošina siltumu un komfortu pārgājienu laikā.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Uzglabājiet šo džemperi salocītu tīrā un sausā vietā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Šai jakai ir veikti divu veidu siltumizolācijas testi. Pirmais tests, kas veikts materiālam, lai apstiprinātu tās izturību.Pirmo veic materiālam, bet otrais ietver tādas temperatūras, vēja (5 km/h) un mitruma apstākļu imitēšanu, ar kādiem var nākties saskarties pārgājiena laikā. Šie testi ļauj pārbaudīt mūsu dizaina modeļus un pielāgot siltumizolāciju tur, kur tā ir visvairāk nepieciešama. Šis džemperis ir pārbaudīts, lai nodrošinātu optimālu komfortu āra temperatūrā no 10 °C līdz 13 °C.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Mūsu dizaina speciālistu komanda atrodas Monblāna pakājē Augšsavojā (Francijā). Mūsu dizaineri visu gadu rada un izstrādā produktus, kuri labi izskatās, ir vienkārši un kuros ir izmantotas jaunākās tehnoloģijas. Pēc tam mēs to testējam praktiski kopā ar testētāju grupu (klientiem un partneriem), jo esam pārliecināti, ka tikai reālās dzīves situācijas, kādas piedzīvosiet jūs, ļauj nepārtraukti uzlabot mūsu produktus.