Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • PELĒKA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu dizaineri ir izstrādājuši šo T kreklu īpaši maigām vingrošanas un pilates nodarbībām. Paredzēts zemas intensitātes nodarbībām.

PRIEKŠROCĪBAS

Mīkstums

Maigums un komforts – 100% dabisks kokvilnas audums.

Aromāta kontrole

Absorbējošās kokvilnas šķiedras līdz minimumam samazina baktēriju vairošanos.

Elastīgums

Īpašā aušanas tehnoloģija piešķir audumam dabiski elastīgu struktūru.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kā mums izdodas radīt kvalitatīvas preces par pieņemamām cenām?

Šeit, “Decathlon”, mēs izstrādājam, izgatavojam un pārdodam savus produktus visai pasaulei. Tas nozīmē, ka mēs varam pārraudzīt ikvienu produkta dzīves cikla posmu, sākot no pirmās skices līdz pat gatavam produktam un tā iepakojumam, transportēšanai un mārketingam.

Mūsu mērķis ir vienkāršs: piedāvāt augstas kvalitātes preces jūsu pilates un maigo vingrojumu nodarbībām par ikvienam pieejamām cenām.

Kad uz spēles likta mūsu sportisko klientu labklājība, pie darba ķeras mūsu dizaineru komandas.

Vairs nekādu treniņa gaitā traucējošu etiķešu. Tagad etiķete ir nostiprināta pie īpaša auduma ieliktņa, nevis tieši pie paša produkta, kā tas bija agrāk. Ja etiķete jums traucē, jūs varat to vienkārši nogriezt, neraizējoties par apģērba sabojāšanu.

Mūsu vingrošanas un pilates apģērbu līnijas dizains:

Šī apģērbu līnija ir īpaši izstrādāta ikdienas vingrošanas un pilates nodarbībām (fitness, maigi vingrojumi, stiepšanās, tonizēšana, muskuļu nostiprināšana, pilates), neatkarīgi no to intensitātes, lai jūs vienmēr varētu uzturēt formu un veselību, kā arī uzlabot ķermeņa aprises. Mūsu pilates un vingrošanas produktu izstrādes komanda sniedz jums labāko, apvienojot komfortu un elpojamību. Mūsu produkti tiek testēti praksē un mēs regulāri tos uzlabojam, ieklausoties klientu novērtējumā.

Produktu ietekmes uz vidi novērtējums

Produkta ietekme uz vidi aprēķināta visam tā kalpošanas laikam, ņemot vērā dažādus rādītājus. Lai palīdzētu jums ātri atrast produktus ar vislabākajiem ekoloģiskajiem raksturlielumiem, ir izstrādāta “ABCDE” novērtējuma sistēma. Izmantojiet to līdzīgu produktu (T kreklu, ķermeņa apakšdaļas apģērbu, mugursomu utt.) rādītāju salīdzināšanai.

“Decathlon” aktīvi atbalsta atklātu ekoloģiskā novērtējuma politiku.

Vietne: sustainability.decathlon.com

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Lai pārliecinātos par izstrādājuma spēju saglabāt formu un krāsu, šim produktam ir veikta mazgāšanas un žāvēšanas izturības testēšana. Šie testi tiek regulāri veikti neatkarīgā laboratorijā, tādējādi apliecinot un nodrošinot produktu atbilstību mūsu noteiktajiem kvalitātes standartiem.

Garantija

2 Gadi