Filtri 0
Filtri 0
TARMAK

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA
  • PURPURA
  • SARKANA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu Tarmak produktu izstrādātāji ir radījuši šos divpusējos šortus, kas ir piemēroti vidēja līmeņa spēlētājiem valkāšanai iesildīšanās laikā vai treniņos.

PRIEKŠROCĪBAS

Mitruma pārvaldība

Gaisu caurlaidīgais audums uzsūc mitrumu no ādas.

Kustības brīvība

Griezums ir īpaši izstrādāts basketbolam un brīvām kustībām.Spēlējiet brīvi!

Daudzpusība

Divpusējie šorti — izvēlieties vēlamo vai nepieciešamo krāsu.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kāpēc izvēlēties šos divpusējos basketbola šortus?

Sintētiskais audums (100% poliesteris) ātri uzsūc sviedrus, lai nodrošinātu optimālu komfortu. Brīvi pieguļošais griezums ļauj basketbolistiem bez pūlēm kustēties spēles laikā.

Tie ir divpusēji, sniedzot 2 dažādas krāsas/dizainus, lai izvēlētos savu stilu vai komandu.

Kas izstrādā Tarmak basketbola preces?

Tarmak ir dedzīgu basketbola spēlētāju komanda, kas izstrādā preces tieši basketbola spēlēšanai. Viss mūsu apģērbu klāsts ir veidots tā, lai atbilstu visprasīgāko basketbola spēlētāju vajadzībām un lai jūs varētu pilnībā izbaudīt treniņus.

Vai zinājāt, ka visas Tarmak preces tiek pārbaudītas reālos spēles apstākļos?

Tarmak produktu izstrādes komanda atrodas Kipstadium, Ziemeļfrancijā. Tā nemitīgi tiecas padarīt basketbolu par patīkamāku pieredzi.

Visas mūsu preces ir izstrādātas no materiāliem, kuru kvalitāte ir pārbaudīta attiecībā uz mitruma pārvaldību, izturību utt. Basketbolisti vairāku nedēļu garumā reālās situācijās pārbauda katru modeli, un, pamatojoties uz jūsu atsauksmēm, tiek veiktas izmaiņas.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Ieteicams glabāt šo preci sausā vietā. Pēc lietošanas izņemiet to no sporta somas, lai izmazgātu un izžāvētu.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Šai precei ir veiktas mazgāšanas un žāvēšanas pārbaudes, lai pārliecinātos, ka tā saglabā formu un krāsu. Šīs pārbaudes ļauj nodrošināt mūsu kvalitātes prasību izpildi.

Garantija

2 Gadi