Filtri 0
Filtri 0
TARMAK

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA / SARKANA
  • BALTA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu dizaina komandas izveidoja šo sporta kreklu bez piedurknēm jaunajiem basketbolistiem, kas spēlē regulāri.

Šis sporta krekls bez piedurknēm ir radīts basketbola spēlēšanai. Modeli var apgriezt, lai izvēlētos vēlamo vai komandai atbilstošo krāsu. Izgatavots no elpojoša materiāla, kas neļauj samirkt.

Auduma ārpuse: 100.0% Poliesteris; Aizmugurējais materiāls: 100.0% Poliesteris; Balsts: 100.0% Poliesteris; Ripsa audums: 100.0% Poliesteris

PRIEKŠROCĪBAS

Daudzpusība

Apgriežams modelis, lai to var saskaņot ar diviem dažādiem krāsu komplektiem.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kāpēc iegādāties šo basketbola kreklu bez piedurknēm jūsu bērnam (iesācējam vai regulāram spēlētājam)?

Jūs it kā iegādāsieties divas preces par vienu cenu. Šis apgriežamais basketbola krekls bez piedurknēm ļauj jūsu bērnam mainīt krāsu, kad vien viņš to vēlas. To var arī saskaņot vai kombinēt ar viņu treniņu formu, kas ietver mūsu šortus, kuri arī ir apgriežami.

Izcila kustību brīvība: spēles laikā jūsu bērns jutīsies ļoti ērti.

Šim basketbola kreklam bez piedurknēm ir roku izgriezumi, kas ir piemēroti plecu kustībām spēles laikā. Tā brīvais griezums zēniem un meitenēm nodrošina spēlē kustību brīvību. Spēlējiet brīvi!

Kas izstrādā mūsu produktus jūsu bērniem?

Tarmak ir dedzīgu basketbola spēlētāju komanda, kas izstrādā preces tieši basketbola spēlēšanai. Viss mūsu apģērbu klāsts ir veidots tā, lai atbilstu visprasīgāko basketbola spēlētāju vajadzībām un lai jūs varētu pilnībā izbaudīt treniņus.

Vai zinājāt, ka visas Tarmak preces tiek pārbaudītas reālos basketbola spēles apstākļos?

Tarmak produktu izstrādes komanda atrodas Kipstadium, Ziemeļfrancijā. Tā nemitīgi tiecas padarīt basketbolu par patīkamāku pieredzi.

Visas mūsu preces ir izstrādātas no materiāliem, kuru kvalitāte ir pārbaudīta attiecībā uz mitruma pārvaldību, izturību utt. Basketbolisti vairāku nedēļu garumā reālās situācijās pārbauda katru modeli, un, pamatojoties uz jūsu atsauksmēm, tiek veiktas izmaiņas.

Skatiet visus mūsu padomus par treniņiem un pareizo basketbola piederumu izvēli.

Tarmak apmierina visu basketbolistu, gan iesācēju, gan regulāru spēlētāju, vajadzības. Iepazīstieties vietnē ar mūsu padomiem par basketbola treniņiem, aprīkojumu un lieliski pavadītu laiku, spēlējot vienam vai kopā ar draugiem.



https://conseilsport.decathlon.fr/conseils/basketball-al_332

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Ieteicams glabāt šo preci sausā vietā. Pēc lietošanas izņemiet to no sporta somas, lai izmazgātu un izžāvētu.

Lietošanas ierobežojumi

Šo kreklu bez piedurknēm nav ieteicams gludināt.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Šai precei ir veiktas mazgāšanas un žāvēšanas pārbaudes, lai pārliecinātos, ka tā saglabā formu un krāsu. Šīs pārbaudes ļauj nodrošināt mūsu kvalitātes prasību izpildi.

Garantija

2 Gadi