Filtri 0
Filtri 0
TARMAK Kods. 8547171 2745988

Vīriešu basketbola šorti “SH900”, melni

25,00 €
15,00 €
-40%
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu dizaineri un inženieri izstrādāja šos īpaši vieglos basketbola šortus (L izmērs sver 165 g) pieredzējušiem spēlētājiem

PRIEKŠROCĪBAS

Mitruma pārvaldība

Audums absorbē mitrumu un novada to, ventilāciju nodrošina lāzergriezumi

Viegls

Izgatavoti no viegla, elastīga auduma, kas spēles laikā sniedz komfortu.

Kustības brīvība

Šķēlumi un elastīga jostasvieta nodrošina pilnīgu kustību brīvību.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kāpēc izvēlēties Tarmak “SH900” šortus?

Iepazīstieties ar mūsu labāko basketbola šortu priekšrocībām: viegli un elpojoši šorti ar lāzeru izgrieztām ventilācijas zonām. Jauna jostasvieta un 2 absorbcijas zonas aizmugurē roku noslaucīšanai.

Kas izstrādā Tarmak basketbola preces?

Mūsu izstrādātāju komanda, kas arī spēlē, izstrādā Tarmak basketbola preču klāstu. Mēs izstrādājam un pārbaudām savus apģērbus, lai tie atbilstu visprasīgāko spēlētāju vajadzībām. Mūsu mērķis: jūsu prieks laukumā.

Preces, kas pārbaudītas laukumā:

Tarmak preču izstrādes komanda atrodas Kipstadium treniņu centrā Ziemeļfrancijā. Vienmēr cenšoties uzlabot spēlētāju komfortu, mēs pārbaudām savas preces laboratorijā un reālos spēles apstākļos, lai pēc iespējas tuvāk atbilstu jūsu spēles vajadzībām.

Vai nepieciešams padoms par trenēšanos vai pareizā aprīkojuma iegādi?

Tarmak atbalsta ikvienu, kurš spēlē basketbolu, no iesācējiem līdz vidēja līmeņa spēlētājiem. Iepazīstieties ar mūsu padomiem, kā trenēties, nokomplektēt nepieciešamo un izklaidēties vienatnē vai kopā ar citiem, mūsu tīmekļa vietnē. https://conseilsport.decathlon.fr/conseils/basketball-al_332

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 14.0% Elastāns, 86.0% Poliesteris; Balsts: 100.0% Poliesteris; Ķīļveida ielaidums: 21.0% Elastāns, 79.0% Poliamīds; Sānu šuves materiāls: 21.0% Elastāns, 79.0% Poliamīds

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Iesakām glabāt šo preci sausā vietā. Pēc lietošanas izņemiet no sporta somas, lai izmazgātu un izžāvētu.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Šos šortus basketbola spēlētāji vairāku nedēļu garumā ir pārbaudījuši reālos apstākļos. Šai precei ir veiktas mazgāšanas un žāvēšanas pārbaudes, lai pārliecinātos, ka tā saglabā formu un krāsu. Šīs pārbaudes ļauj mums nodrošināt, ka tiek ievērotas mūsu kvalitātes prasības.

Garantija

2 Gadi