Filtri 0
Filtri 0
INOVIK

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • BALTA
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē
Vēlaties sākt nodarboties ar klasisko distanču slēpošanu un ir nepieciešami ārkārtīgi ērti zābaki par pieejamu cenu? “Classic 150” būs piemēroti tieši jums

Zābaku “150” ērtumu nodrošina to siltā odere un šņoru pārsegs ar rāvējslēdzēju. Tiem ir labas izolācijas un aizsardzības īpašības, kas padara tos piemērotus iesācējiem.

Bez virsmas: 100.0% Polivinilhlorīds; Iekšzole: 10.0% Termoplastisks poliuretāns, 90.0% Poliesteris; Ārējās zoles materiāls: 95.0% Termoplastisks poliuretāns, 5.0% Metāla šķiedra

PRIEKŠROCĪBAS

Saderība

Šņoru pārsegs ar rāvējslēdzēju pasargā kājas no mitruma un neļauj iekļūt sniegam

Viegls

42. izmēra apavs sver 470 g

Siltums

Siltā odere kalpo kā barjera pret aukstumu.

Griezuma komforts

Platie zābaki nodrošinās maksimālu ērtumu.

Aizsardzība pret laikapstākļiem

Šņoru pārsegs ar rāvējslēdzēju pasargā kājas no mitruma un neļauj iekļūt sniegam

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

1. Klasiskie zābaki

Klasiskajam zābaku modelim ir zema virsējā daļa ar elastīgu zoli, kas ļauj pēdai pareizi ieslīdēt apavos, nodrošinot nevainojamu kustības brīvību

2. Manam slēpošanas līmenim un vajadzībām pielāgoti zābaki.

Izvēlieties zābakus atbilstoši savam prasmju līmenim. Ar pārāk vienkāršiem zābakiem tiks kavēta prasmju uzlabošanās, bet tehniskā ziņā pārāk sarežģīti zābaki var mazināt izjūtas un prieku, jo tie vairāk reaģēs uz neprecizitātēm slēpošanas tehnikā.



Iesācējiem = komfortam un siltumam

Pieredzējušiem slēpotājiem = izvēlieties labāko kompromisu starp komfortu un kustības brīvību

Ekspertiem = izvēlieties stingrus, svarā vieglus zābakus ar oglekli sastāvā

3. Zābaki “150” — visērtākie zābaki iesācējiem!

Vai vēlaties atklāt sev klasisko distanču slēpošanu galvenokārt izklaides nolūkā — staigājot/slīdot, lai vērotu dabu bez kāju sāpēm vai salšanas?



Zābaki “150” ir ideāli piemēroti jūsu vajadzībām. Šie zābaki iesācējiem ir ērti un silti vienkāršai klasiskās distanču slēpošanas prieku baudīšanai!

Padomi uzglabāšanai un apkopei

GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C. GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Izņemiet starpzoles un plaši atveriet zābakus, lai tie izžūst. <br /> Kad tie ir pilnībā izžuvuši, ievietojiet starpzoles atpakaļ zābakos un glabājiet tos aizvērtā aizsargsomā.

Lietošanas ierobežojumi

Sader ar standarta stiprinājumiem: NNN, Prolink un Turnamic.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi