Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS Kods. 8666781 4365320

Vīriešu fitnesa kokvilnas bokseršorti “520”, melni

8,00 €
Ar nodokļiem
  • Vīriešu fitnesa kokvilnas bokseršorti “520”, melni
Krāsa: MELNA
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu dizaineri izstrādāja šos bokseršortus gan sportam, gan ikdienai:valkājiet tos it visur.

PRIEKŠROCĪBAS

Mīkstums

Kokvilnas šķiedras nodrošina dabisku komfortu un mīkstumu.

Mitruma pārvaldība

Kokvilna veicina ventilāciju, nodrošinot sausuma sajūtu.

Elastīgums

Kustieties brīvi, pateicoties auduma sastāvā iekļautajam elastānam.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Sākotnēji fitnesam izstrādāti bokseršorti, kas var būt noderīgi arī tik daudz kur citur.

Sākot ar agra rīta tonizējošu vingrošanu un beidzot ar darba sanāksmēm, ātrām pusdienlaika pastaigām, ātru piestāšanu pie veikala, lai papildinātu ledusskapja saturu, un kvalitatīvi pavadītu laiku ar draugiem vai ģimeni: kā būtu, ja šo visu jūs varētu paveikt vienā ērtā, stilīgā apģērbā?



Tieši tāds bija izaicinājums, ko sev izvirzīja mūsu zīmols: lai jūs varētu valkāt šo apģērbu mājās, darbā, un visur citur, kurp vien dodaties, bez nepieciešamības pārģērbties pirms katras aktivitātes.

Vai jūs teicāt “ērti”?

Iedomājieties ērtu apģērbu, kas nodrošina stilīgu izskatu par spīti tam, ka mēģināt apvienot darbu, ģimeni, sportu un paralēli arī vēl visas pārējās aktivitātes. Vai izklausās pēc jūsu pārdrošākā sapņa piepildījuma? Gluži mūsu domas. Kā tekstila dizaineri mēs bijām pārliecināti, ka varēsim šo pārdrošo ideju realizēt. Un tā tapa mūsu produktu klāsts. Visi klāstā iekļautie apģērbi ir ērti, taču tas nepadara tos mazāk stilīgus. Tie vienkārši ir tikpat patīkami valkājami, cik uzlūkojami.

Bokseršorti, kas neatstāj detaļas bez ievērības.

Pateicoties augsta kokvilnas satura audumam (65 %), šie bokseršorti ir komforta ekvivalents.Un tas vēl nav viss:elastīgā josta ir tik ērta, ka jūs to nemaz nejutīsiet; īpašā apakšmalas apstrāde novērš tās sarullēšanos, liekot jumsaizmirst jebkādus ierobežojumus.Un, ņemot vērā to, ka jūs vēlējāties valkāt šos šortus gan sportojot, gan dodoties ikdienas gaitās, mēs esam iestrādājuši papildu oderējumu, kas nodrošina gan atbalstu, gan kustību brīvību.Tātad, vai esat gatavs dot tiem iespēju?

Auduma svars

Šī produkta auduma svars ir 165 g/m².

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 65.0% Kokvilna, 5.0% Elastāns, 30.0% Lyocell; Elastīgā josta: 11.5% Elastāns, 61.7% Poliamīds, 26.8% Poliesteris; Ķīļveida ielaidums: 65.0% Kokvilna, 5.0% Elastāns, 30.0% Lyocell

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi