Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS Kods. 8648567 4329059

Meiteņu garie vingrošanas šorti “580”, melni

12,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA / PELĒKA
  • MELNA / PELĒKA
  • ZILA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu dizaineri radīja šos riteņbraukšanas šortus jūsu visintensīvākajām vingrošanas nodarbībām. Elegants dizains ar krāsu pāreju uz augšstilbiem.

PRIEKŠROCĪBAS

Mitruma pārvaldība

Poliamīds un poliesteris efektīvai sviedru novirzīšanai.

Elastīgums

Bezvīļu trikotāža, kas ir ļoti elastīga un ērta.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kas ir bezvīļu tehnoloģija?

Bezvīļu tehnoloģija nozīmē, ka apģērbs ir bez šuvēm, jo tas ir ražots, izmantojot apļveida stelles. Pateicoties tehnoloģijai, tiek mazināta berze un kairinājums, tāpēc apģērbs šķiet kā otrā āda.

Kāpēc ir vērts izmantot bezvīļu garos šortus vingrošanai?

Meklējat apģērbu, kas nodrošinātu otrās ādas sajūtu?Pateicoties bezvīļu tehnoloģijai, jūs varat aizmirst par saviem šortiem un pilnībā koncentrēties uz to, lai izpildītu savas kustības pareizi.Jostasdaļa beidzas zem nabas.

Vai zinājāt?

Mūsu produkti tiek regulāri pārbaudīti un mēs veicam izmaiņas, ņemot vērā klientu atsauksmes.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 5.0% Elastāns, 86.0% Poliamīds, 9.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Šos testus regulāri veic neatkarīga laboratorija, kas vienmēr ļauj nodrošināt atbilstību mūsu kvalitātes standartiem. Lai apstiprinātu izstrādājuma spēju saglabāt formu un krāsu, veiktas mazgāšanas un žāvēšanas pārbaudes.

Garantija

2 Gadi