Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • PELĒKA / BRŪNA
  • BRŪNA
  • ZILA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu pārgājienu speciālisti ir izstrādājuši šos šortus NH550 regulāriem pārgājieniem siltos un sausos laikapstākļos pa mežu vai piekrasti.

PRIEKŠROCĪBAS

Anatomiska konstrukcija

Elastīgs pamatmateriāls | Pieejami 9 izmēri: no 38. līdz 54. | Spiedpogas

Mīkstums

Pamatmateriāls satur kokvilnu, kas ir mīksta saskarē ar ādu.

Viegls

Viegls, kompakts audums | Svars: L izmēra šorti sver 285 g.

Kustības brīvība

Pielāgojams griezums | Elastīgs audums: 3% elastāns.

Ātri žūstošs

Audums: 36% poliesteris | Uzlabo žūšanas ātrumu un gaisa caurlaidību

Kabatas

5 kabatas | 2 uz augšstilbiem, 1 ar rāvējslēdzēju | 2 sānu kabatas | 1 aizmugurē

Lietotāja komforts

Platas siksnas cilpas | Spiedpogas komfortam un labam atbalstam

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Labāks izstrādājums, uzklausot jūsu atsauksmes.

Uzklausot jūsu atsauksmes, mēs uzlabojām šortu NH500 Cargo koncepciju un modeli.

Šis jaunais modelis ir izgatavots, pievienojot materiālam elastānu (3%) un poliesteru, lai uzlabotu gaisa caurlaidību un valkāšanas ērtumu. Mēs izmantojām arī platāku šortu jostas daļu.

Visbeidzot — esam uzlabojuši šortu griezumu kājstarpē.

Mūsu darbs vides aizsardzības jomā

Mēs apzināmies, ka mums ir jārīkojas un jāsargā mūsu planēta, tāpēc 2006. gadā mēs sākām izmantot bioloģiski audzētu kokvilnu. Tas ir neliels tirgus, kurš šobrīd aptver tikai 0,4% no pasaules kokvilnas ražošanas apjoma. Tā ir bez ķimikālijām vai pesticīdiem audzēta kokvilna. Tā saglabā bioloģisko daudzveidību, augsnes auglību un samazina gruntsūdeņu piesārņojuma risku. Taču arī ar to nepietiek, tāpēc mēs strādājam, lai kādreiz šīs izstrādājums būtu videi draudzīgs.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Mēs iesakām glabāt šortus salocītus vai uz pakaramā sausā vietā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu dizaina speciālistu komanda izdomā, izstrādā un rada Quechua izstrādājumus Francijā, Monblāna pakājē. Mēs testējam tos reālos apstākļos kopā ar citiem pārgājienu mīļotājiem, lai pārbaudītu, cik tie ir ērti un izturīgi. Piemēram, Fonteneblo mežā, Bretaņā un pat Korsikā. Mēs dodamies uz visdažādākajām vietām jebkādos laikapstākļos. Tā ir lieliska izdevība pārrunāt dažādus jautājumus un iegūt atsauksmes, ko izmantot nākamo izstrādājumu plānošanai.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Lai izpildītu mūsu prasības, Quechua produkti ir testēti ārā tādos apstākļos, ar kādiem jūs saskarsieties, dodoties pārgājienā. Mūsu darbinieki un testētāju grupas (kuras veido partneri, pārstāvji un pircēji) testē produktus visā to izstrādes gaitā, līdz tie nonāk tirgū.