Filtri 0
Filtri 0
KIPSTA Kods. 8644099 4287058

Meiteņu šorti “Viralto+”, balti

9,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: BALTA
  • ZILA
  • MELNA
  • BALTA
  • PURPURA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu futbola entuziastu komanda izstrādāja šos meiteņu futbola šortus “Viralto”, kas ir paredzēti spēlēm un treniņiem līdz 3 reizēm nedēļā.

PRIEKŠROCĪBAS

Mitruma pārvaldība

Ražoti no auduma, kas novirza sviedrus.

Ērta uzturēšana

Šie šorti labi iztur vairākkārtēju mazgāšanu veļas mašīnā 40 °C temperatūrā.

Kustības brīvība

Futbolam piemērots piegriezums un izmērs pielāgots meiteņu ķermeņa uzbūvei.

Stabilitāte

Elastīga jostasvieta un savelkama virvīte nodrošina, ka šorti stingri pieguļ.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Dizains

Mūsu produktu izstrādes komanda veidoja un radīja šos futbola šortus, vērojot jaunās futbolistes laukumā. Šie šorti ir veidoti īpaši sievietēm ar tehniskiem elementiem, kas to valkāšanu padara ļoti komfortablu. Jūs pārsteigs mazais svars un kustību vieglums visu jūsu futbola kustību laikā.

Atbalsts

Elastīgā josta uzlabo šortu noturēšanos vietā spēles laikā un iztur bloķēšanu un raušanu cīņā ar pretiniekiem. Audums samazina berzēšanos, lai palielinātu komfortu.

Ir pieejami ikvienam piemēroti Viralto šorti

Šie šorti “Viralto” ir pieejami 3 standarta, vienkāršās krāsās: balti, zili un melni, pastāvīgas krāsa, kas apmierina gan klubus, gan klasiskas atturības cienītājus.

Individuāliem spēlētājiem Viralto Solo kolekcija tiek regulāri atjaunināta ar pieklājīgām, izsmalcinātām krāsu kombinācijām un košiem, drosmīgiem grafiskajiem elementiem. Varat tos saskaņot ar Viralto kreklu vai izvēlēties pilnīgu kontrastu. Ir pieejami ikvienam piemēroti šorti. Vēl viens veids, kā sev laukumā pievērst uzmanību.

Viralto: sieviešu un meiteņu kolekcija no Kipsta, kas apvieno komfortu un kustību brīvību

Kolekcija, kas paredzēta sievietēm, kuras regulāri spēlē futbolu, futsalu vai mini futbolu klubos vai atpūtā, un kuras vēlas apvienot stila un tehniskās īpašības.

“Viralto+Š” kolekcijas īpašības: komforts, kustību brīvība, un neliels svars.

Tie ir ideāli piemēroti futbolistiem, nodrošinot precīzas piespēles un lielisku kontroli, vai vienkārši ikvienam, kam novērtē futbola spēli. Šī kolekcija noteikti uzlabos jūsu spēli! #upyourgame

Piedalieties nākotnes Kipsta sieviešu un meiteņu kolekciju izstrādē

Uzņēmumā Kipsta mēs mēģinām apmierināt pēc iespējas vairāk sieviešu futbolistu prasību. Lai to sasniegtu, esam izveidojuši līdzautoru kopienu ar vairāk nekā 200 aizrautīgām futbolistēm, kuras mums palīdz veidot mūsu kolekcijas, sniedzot savu viedokli, piedaloties aptaujās un testos.

Lai pievienotos mūsu kopienai, apmeklējiet mūsu tīmekļa vietni. Piedalieties Decathlon sieviešu futbola preču izstrādē!

Kipsta izstrādes un inženierijas centrs, Francijā iegūtās zināšanas

Kipstadium Torcoingas pilsētā Francijas ziemeļos ir visu Kipsta futbola preču globālais dizaina un izstrādes centrs. Apģērbu izstrādes darba grupā ietilpst produktu vadītāji, inženieri un apģērbu dizaineri, kuri visi ir kaislīgi futbolisti, kā arī sertifikācijas nodaļa, kas veic izstrādājumu testēšanu.

Praksē iegūtās zināšanas tiek ieguldītas mūsu Viralto apģērbu klāstā, lai jums nodrošinātu izcilas tehnoloģijas par labu cenu.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Elastīgā josta: 12.0% Elastāns, 88.0% Poliamīds

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi