Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ZAĻA
  • ZILA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu pārgājienu komanda Monblāna pakājē ir izstrādājusi šos vieglos, lētos šortus, kas paredzēti neregulāriem pārgājieniem tiem, kuri meklē komfortu.

PRIEKŠROCĪBAS

Anatomiska konstrukcija

Daļēji elastīga josta

Mitruma pārvaldība

Audums novirza ķermeņa mitrumu ārpus auduma izgarošanai.

Viegls

M izmērs sver tikai 110 g

Kustības brīvība

Elastīgs audums pret mehānisku stiepšanu

Ātri žūstošs

Sintētiskais audums ir gaisu caurlaidīgs un ļoti ātri žūst.

Kabatas

2 sānu kabatas.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Piegriezums

Šortiem ir sportisks piegriezums, un, pateicoties elastīgajam audumam (bez elastāna), tie ļoti labi atvieglo jūsu kustības.Daļēji elastīgā jostasvieta nodrošina arī labāku piegulumu viduklim. Visbeidzot, siksnas cilpas ļauj valkāt savu jostu, ja vēlaties.

Kāpēc izvēlēties pārstrādātu poliesteri?

Pārstrādājot plastmasas pudeles vai lietotus tekstilizstrādājumus, lai izgatavotu mums nepieciešamo poliesteri, mēs samazinām naftu saturošu produktu izmantošanu, bet saglabājam materiāla kvalitāti un īpašības kalnu pārgājienu laikā. Tas samazina oglekļa dioksīda emisiju par 16% salīdzinājumā ar iepriekšējo modeli.

Produktu dizains: mūsu pieredze

Quechua globālais dizaina centrs atrodas Pasī Monblāna pakājē Augšsavojā.

Šajā vietā satiekas mūsu speciālisti (dizaina un produktu izstrādes speciālisti, inženieri u.c.) un sporta veidu brīvā dabā entuziasti.

Lieliska kalnu pārgājienu produktu izstrādes komanda, kas dalās ar jums savā pieredzē.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu Decathlon Sportslab laboratorija, kas atrodas Lillē, arī sniedz savu ieguldījumu Quechua produktu izstrādē. Tā apvieno 4 tēmas, un katra no tām pārstāv savu jomu un tehnoloģiskos instrumentus: Morfoloģija (īpašs paldies 3D analīzei) Kustību izpēte Siltuma komforts (četras klimatu kameras) Funkcionālā un jutīguma izpēte + mēs sniedzam informāciju par to testu specifiskajiem aspektiem, kas saistīti ar produktu (piemēram, lietusgāze, vēja tunelis u. c.)

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Lai izpildītu jūsu prasības, Quechua produkti tiek testēti kalnos tādos apstākļos, ar kādiem jūs saskarsieties, dodoties pārgājienā. Mūsu darbinieki un testētāju grupas (kuras veido partneri, pārstāvji un pircēji) testē produktus visā to izstrādes gaitā, līdz tie nonāk tirgū.