Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA Kods. 8582434 4009635

Sieviešu pārgājienu šorti “NH500 Regular”

15,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: ZILA
  • ZILA
  • MELNA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mēs esam izstrādājuši šos pārgājienu šortus, domājot par videi draudzīgu procesu. Dodieties pārgājienos pārliecināti par jūsu apģērba saudzīgo ietekmi uz vidi.

Šie pārgājienu šorti ir ērti, stilīgi un praktiski, garumā līdz augšstilba vidum. Tie ir ražoti no elastīga auduma un tiem ir plata josta. Dizainā ir iekļauta kabata jūsu tālrunim.

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Odere: 17.0% Elastāns, 83.0% Poliesteris; Jostasvietas materiāls: 11.0% Elastāns, 89.0% Poliesteris

PRIEKŠROCĪBAS

Anatomiska konstrukcija

Pieejamas 9 izmēros: no 4. līdz 20. izmēram. | Jostasvietā iekš. savelkama aukla

Mīkstums

Ļoti brīvi krītošs un viegls materiāls, kas ir mīksts un bez skaņas

Ērta pārvietošana

1 liela kabata, kas ietver 1 papildu kabatu tālrunim | 1 kabata ar aizdari

Viegls

Šortu svars: 10. izmērs 180 g

Kustības brīvība

Brīvs piegriezums | Elastīgs galvenais audums bez elastāna: viegls un krītošs

Ātri žūstošs

Izmantotie materiāli satur poliesteri, lai novadītu mitrumu

Lietotāja komforts

Plata, elastīga jostasvieta: nosedz gurnus, muguras lejasdaļu un vēderu

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Šī produkta ražošanā mēs esam samazinājuši ietekmi uz vidi.

Mēs uzlabojām šo produktu, izgatavojot tos videi draudzīgā veidā.

Šim modelim mēs izmantojām trīs pieejas: pārstrādātu poliesteri, masveida pigmentāciju un sausās krāsošanas procesu.

Mūsu piegādes avoti ir dažādi, un mūsu ekoloģiskā dizaina tehnikas turpina attīstīties. Izmantojot videi draudzīgāku pieeju, mēs izmantojam dažādas ekoloģiskā dizaina tehnikas atkarībā no mūsu dzijas avota un ražošanas vietas.

Mūsu apņemšanās patērēt mazāk ūdens, izgatavojot šo izstrādājumu

Tekstilmateriālu krāsošanas procesā tiek patērēts daudz ūdens, un tajā izmantotās krāsošanas vannas rada arī piesārņojumu. Lai mazinātu ietekmi uz vidi, mēs izmantojam pigmentācijas procesu, kurā krāsas pigmenti tiek pievienoti pavedienu izgatavošanas laikā.

Mēs esam izmantojuši šo ekoloģiskā dizaina procesu mūsu melno šortu ražošanā.

Mūsu apņemšanās patērēt mazāk ūdens “sausās krāsošanas” procesā

Krāsošanas procesā tiek izmantots nedaudz ūdens, un to veic ar spiediena gāzes mašīnu, lai krāsu izsmidzinātu tieši uz auduma.

Atkarībā no mūsu auduma avota mēs varam izmantot šo ekoloģiskā dizaina krāsošanas tehniku mūsu tumši zilajam modelim.

Kāpēc izvēlēties pārstrādātu poliesteri

Pārstrādājot plastmasas pudeles vai izmantotus audumus, lai izgatavotu mums nepieciešamo poliesteru, mēs samazinām naftu saturošu produktu izmantošanu, bet saglabājam materiāla kvalitāti un funkcijas jūsu pārgājieniem.

Mēs izmantojam šo pārstrādāto poliesteri jostasvietas ielaidumiem.

Pieejamie izmēri ir no (34) līdz (50)

Mūsu prioritāte? Lai mūsu pārgājienu apģērbs derētu visa veida augumiem! Lai visi, kas vēlas baudīt pārgājienus pa takām, varētu to darīt pilnīgā komfortā. Tāpēc šie šorti ir pieejami izmērā no (34) līdz (50)

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Odere: 17.0% Elastāns, 83.0% Poliesteris; Jostasvietas materiāls: 11.0% Elastāns, 89.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Ieteicams glabāt šos šortus salocītā veidā vai uz pakaramā sausā vietā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Quechua globālais dizaina centrs atrodas Pasī Monblāna pakājē Augšsavojā. Šajā vietā satiekas mūsu speciālisti (dizaina un produktu izstrādes speciālisti, inženieri u.c.) un sporta veidu brīvā dabā entuziasti. Lieliska komanda, kas izstrādā kvalitatīvus produktus pārgājieniem un dalās ar jums savā pieredzē.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Šortus 2020. gada jūnijā pārbaudīja un atzinīgi novērtēja sieviešu testētāju grupa, kas devās vienas dienā pārgājienā pa taku gar Cascade de l’Arpenaz ūdenskrituma pakāji Augšsavojā. Lai atbilstu jūsu prasībām, Quechua produkti ir testēti brīvā dabā tādos apstākļos, ar kādiem varat saskarties pārgājienu laikā. Mūsu darbinieki un testētāju grupas (kuras veido partneri, pārstāvji un pircēji) testē produktus visā to izstrādes gaitā.