Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA
  • MELNA / ROZĀ
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu dizaina komandas izstrādājušas šos uniseksa treniņu apavus jūsu vingrošanas treniņu nodarbībām un lai iesildītos sacensībām.

PRIEKŠROCĪBAS

Mitruma pārvaldība

Funkcionāls audums, kas novirza sviedrus un neļauj jums justies pārkarsušiem.

Ērta uzturēšana

Mazgājams veļasmašīnā 30 °C. Mazgāt ar iekšpusi uz āru. Nelietot mīkstinātāju. Nežāvēt žāvētājā.

Elastīgums

Mīksts audums ar elastānu teicamai kustību brīvībai.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Šo šortu vēsture.

Vingrošanas zāles ir mūsu izpētes laboratorijas. Mūsu aizrautīgā komanda pārbaudīja šos šortus reālās dzīves apstākļos ar vingrotājām treniņu nodarbībās un sacensībās, lai pārliecinātos, ka tie paliks vietā jebkurā situācijā.

Kā izvēlēties vingrotāju apģērbu.

Mūsu dizaina komandas padoms: vispiemērotākais treniņu apģērbs vingrotājiem ir bezpiedurkņu triko, tops vai sporta krūšturis un šorti vai legingi. Tas ļauj jums paveikt visu, kas jums nepieciešams, ar pārliecību un brīvības sajūtu, lai sacensībās varat parādīt labāko sniegumu.

Kāpēc valkāt šortus?

Vingrošanas šorti ļaus brīvi kustēties un izvairīties no pārāk lielas sakaršanas trenējoties. Tos var izmantot noteiktās sacensībās, taču daži tiesneši šo apģērbu varētu aizliegt.

Kā kopt vingrotāju apģērbu?

Tā kā zinām, ka jūsu laiks ir dārgs, šortus var mazgāt veļasmašīnā. Tomēr par tiem ir jārūpējas, lai tos saglabātu labā stāvoklī: iesakām mazgāt ar iekšpusi uz āru, ievietojot tīkliņa maisiņā, īsajā ciklā 30 °C. Nelietot mīkstinātāju. Nežāvēt žāvētājā.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS. PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi