Filtri 0
Filtri 0
KIPRUN

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu dizaina komandas izveidoja šos sieviešu skriešanas šortus ar integrētiem apspīlētajiem šortiem skrējējām, kas skriešanas laikā ir jutīgas pret berzi.

PRIEKŠROCĪBAS

Mitruma pārvaldība

Audums uzsūc un novirza sviedrus, nodrošinot ātru izžūšanu.

Kustības brīvība

Sānu atvērumi ļauj spert plašus soļus

Samazināta berze

Integrēti apspīlētie šorti, kas novērš berzi starp augšstilbiem.

Kabatas

1 aiztaisāma kabata aizmugurē un 1 priekškabata jūsu atslēgām, salvetēm, kartei

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Integrēti apspīlētie šorti berzes samazināšanai

Pateicoties integrētajiem apspīlētajiem šortiem, skrieniet, neraizējoties par berzi starp augšstilbiem! Izbaudiet garus skrējienus, intervāla treniņus un sacensības!

Kabatas

Šiem “divi vienā” šortiem aizmugurē ir kabata ar rāvējslēdzēju un viena priekškabata salvetēm, kredītkartei vai sporta želejām.

Savelkamā aukla labākam atbalstam

Ar savelkamo auklu jūs varat pieregulēt šortus vidukļa daļā.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visiem mūsu produktiem lauka testos, kuros piedalījās ar Decathlon nesaistītas skrējējas, jūsu skriešanai līdzīgos apstākļos tika pārbaudīts valkāšanas un skriešanas komforts. Mērķis ir izstrādājumu pārbaudīt, uzlabot un apstiprināt pēc iespējas objektīvāk, lai jūs varētu skriet bez problēmām.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Mūsu komandu veido visu spēju līmeņu skrējēji. Katru dienu mēs testējam savus produktus, lai tos izmēģinātu un uzlabotu. Pēc tam tos testē lietotāju grupa reālos dzīves apstākļos, kam tie ir paredzēti. Pirms nonākšanas veikalā tie jau ir noskrējuši vairākus simtus kilometru un piedalījušies vairākos desmitos sacensību no 10 km līdz pat maratona distancei.