Filtri 0
Filtri 0
KIPSTA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • BALTA
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē
Paredzēti futbolistiem, kuri meklē šortus, kas ir izturīgi pret bloķēšanu

Brīvi un ārkārtīgi izturīgi — tie kustēsies kopā ar jums, vienlaikus izturot bloķēšanu.Šajos šortos ir daudz tehnisku īpašību.

Pamatmateriāls: 11.0% Elastāns, 89.0% Poliesteris; Sānu šuves materiāls: 4.0% Elastāns, 96.0% Poliamīds; Elastīgā josta: 12.0% Elastāns, 88.0% Poliamīds

PRIEKŠROCĪBAS

Kustības brīvība

Īpašs fasons, kas nodrošina brīvākas kustības.

Ātri žūstošs

Izkarot ātri žūst.

Izturība

Īpašs audums sānos, kas iztur nodilumu un plēšanu bloķēšanas manevru laikā.

Stabilitāte

Elastīga josta un savelkama virvīte nodrošina, ka šorti paliek savā vietā.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kāpēc vilkt tieši šos šortus?

Šie šorti ir piemēroti pat visprasīgākajiem bloķētājiem. Produkta īpašā sastāvdaļa iztur termo-noberšanos (karstuma izraisītu nodilumu), lai novērstu caurumu veidošanos un jūs varētu savus šortus izmantot ilgāk.

Šis produkts nodrošina reālu komfortu spēles laikā, pateicoties tā brīvajam un elastīgajam komponentam.

Kaislība pret telpu futbolu jūtama visos mūsu dizainos!

Aizrautīgu cilvēku komanda, kuri nodarbojas ar mūsu futsala produktiem, strādā Kipstadium tuvumā, Ziemeļfrancijā, kur ir pieejami vairāki spēļu laukumi. Šie Decathlon darbinieki, vīrieši un sievietes, izstrādā un rada produktus un pakalpojumus tieši šim sporta veidam.

Mēs pastāvīgi strādājam, lai uzlabotu visu futsala spēlētāju komfortu un drošību.

Izmēģināti un testēti produkti.

Visi mūsu audumi tiek pakļauti ārkārtīgi nesaudzīgai testēšanai laboratorijā, lai garantētu komfortu un drošību. Tiek veikt izturības pret termisko nodilumu (nodilumu karstuma dēļ), krāsu izbalēšanas, izturības pret vairākkārtēju mazgāšanu un daudzi citi testi.

Un pēc tam? Mūsu produktus izmēģina tādi sportisti kā jūs. Mēs viņos ieklausāmies, analizējam viņu atsauksmes un katru dienu veicam uzlabojumus.

Personalizēšana

Vietējā Decathlon veikala darbnīcā uz džersija varat uzdrukāt jūsu vārdu vai numuru.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Iesakām glabāt šo produktu sausā vietā. Pēc lietošanas izņemiet to no savas sporta somas, lai izmazgātu un izžāvētu.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Apģērbu ir testējuši neatkarīgi lietotāji, lai nodrošinātu, ka tas ir ērts un nodrošina veiktspēju, kas attiecas uz vieglumu, sviedru aizvadīšanu un kustības brīvību.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Testēti un apstiprināti, lai izpildītu mūsu futsala tehniskā partnera — SQUADRA Mouscron (profesionālas komandas Beļģijas 1. divīzijā) — prasības.