Filtri 0
Filtri 0
KIPRUN

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu dizaina komandas izveidoja šos vieglos, elpojošos skriešanas šortus ar integrētām apakšbiksēm visiem jūsu skrējieniem.

Viegli, plūstoši skriešanas šorti, kas jums nodrošinās pilnīgu kustību brīvību, pateicoties materiālam un integrētajām apakšbiksēm. Papildu priekšrocība: 1 aiztaisāma kabata un 2 mazas priekškabatas.

Pamatmateriāls: 8.0% Elastāns, 92.0% Poliesteris; Augšējā daļa – pamatmateriāls: 19.0% Elastāns, 81.0% Poliamīds; Oderējums: 21.0% Elastāns, 79.0% Poliamīds; Balsts: 25.0% Elastāns, 75.0% Poliamīds; Kabata: 26.0% Poliuretāns, 74.0% Poliesteris

PRIEKŠROCĪBAS

Mitruma pārvaldība

Audums uzsūc un novirza sviedrus, nodrošinot ātru izžūšanu.

Viegls

Viegls, plūstošs audums ar integrētām apakšbiksēm

Kustības brīvība

Sānu atvērumi ļauj spert plašus soļus

Kabatas

1 aiztaisāma kabata aizmugurē un 2 priekškabatas atslēgām, salvetēm, kartei

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Integrēta apakšveļa

Izmēram atbilstošas integrētas apakšbikses. Jūsu šorti vairs nekad nerullēsies augšup!

Ļoti viegli

Šogad “Kiprun Light” šorti ir vēl vieglāki. Pateicoties jaunajam audumam, kas ir vēl vieglāks un elpojošāks, jūs tos skriešanas laikā nemaz nejutīsit. Ideāli šorti jūsu vasaras treniņiem un sacensību dienai!

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visiem mūsu produktiem lauka testos, kuros piedalījās ar Decathlon nesaistītas skrējējas, jūsu skriešanai līdzīgos apstākļos tika pārbaudīts valkāšanas un skriešanas komforts. To mērķis ir pārbaudīt, uzlabot un validēt produktu pēc iespējas objektīvāk, lai jūs varētu skriet bez problēmām.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

“Kiprun” komandā darbojas visdažādāko spēju līmeņu skrējēji. Katru dienu mēs testējam savus produktus, lai tos izmēģinātu un uzlabotu. Pēc tam tos testē lietotāju grupa reālos apstākļos, kādiem tie ir radīti. Tādēļ, pirms izstrādājumu nosūtīšanas veikaliem, ar tiem ir pieveikti vairāki simti kilometru un pievārētas dučiem sacensību ar distancēm no 10 km līdz pat maratonam.