Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS Kods. 8489395 2509247

Sporta vingrošanas šorti “100”, melni

6,00 €
4,50 €
-25%
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu komanda ir radījusi šos šortus valkāšanai vingrošanas treniņos.

PRIEKŠROCĪBAS

Mitruma pārvaldība

Tehnisks audums, kas novirza sviedrus un novērš pārkaršanu.

Ērta uzturēšana

Veļasmašīnā 30 °C.Ar iekšpusi uz āru.Nelietot mīkstinātāju.Nežāvēt žāvētājā.

Elastīgums

Mīksts audums ar elastānu pilnīgai kustību brīvībai.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Šortu stāsts.

Vingrošanas zāles ir mūsu izpētes laboratorijas.Mūsu dizaineru komanda pārbaudīja šos šortus reālos apstākļos, vērojot kā tie kalpo aizrautīgu vingrotāju treniņu un sacensību laikā, lai pārliecinātos par to noturību ilgtermiņā.

Kā izvēlēties vingrošanas apģērbu.

Mūsu dizaineru komandas padoms:vingrotājām visērtākais apģērbs ir triko bez piedurknēm, krekls bez piedurknēm vai sporta krūšturis, šorti vai legingi.Šajā apģērbā visas kustības varēsiet izpildīt brīvi un ar pārliecību, un sacensībās parādīt labāko, ko spējat.

Kāpēc izvēlēties šortus?

Vingrošanas šorti ļauj brīvi kustēties un pasargā no pārkaršanas treniņu laikā.Šos šortus var vilkt sacensībās, taču reizēm tiesneši var neatļaut ar tiem startēt.

Kā rūpēties par vingrošanas apģērbu.

Mēs zinām, ka jums ir svarīga katra minūte, tāpēc esam radījuši šortus, kurus ērti mazgāt veļasmašīnā.Tomēr, ja vēlaties, lai šorti kalpotu ilgāk, ievērojiet:iesakām mazgāt ar kreiso pusi uz āru, veļas tīkliņā, īsā režīmā, 30 °C.Nelietot mīkstinātāju.Nežāvēt žāvētājā.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 18.0% Elastāns, 82.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS. PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi