Filtri 0
Filtri 0
INESIS

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ZILA
  • MELNA
  • PELĒKA
Nav pieejams tiešsaistē
“Inesis” dizaina komanda izstrādāja šīs siltās bikses golfa spēlēšanai ziemā, kad šķietamā temperatūra ir 0 °C līdz 10 °C.

PRIEKŠROCĪBAS

Ūdeni atgrūdošs

Ūdeni atgrūdošs komponents spēlei uz mitriem laukumiem.

Mīkstums

Maigais sastāvs saskarē ar ādu pastiprina siltuma efektu.

Kustības brīvība

Audums ar 8% elastānu sniedz lielāku kustību brīvību.

Siltums

Silts, oderēts audums, ideālas valkāšanai šķietamā temperatūrā zem 10 °C.

Aizsardzība pret vēju

Audums, kas pasargā jūs no vēja.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kā ģērbties golfa spēlei aukstā laikā.

Spēlējot golfu temperatūrā, kas šķiet zemāka par 10 °C, jums ieteicams vilkt ziemas cepuri un cimdus.Savam ķermenim izmantojiet 3 slāņu sistēmu, kas sastāv no apakškrekla un “Inesis” vēja aizturošā pulovera kā vidējās kārtas.Uz tā varat uzvilkt dūnu jaku kā virskārtu, atkarībā no temperatūras.Un jūsu kājas šīs aukstajam laikam izstrādātās “Inesis” bikses pasargās no vēja.

Informācija par piegriezumu un izmēriem.

Piegulošais piegriezums pielāgojas dažādām ķermeņa formām, pateicoties elastīgajam materiālam.

Detaļas, kas padara produktu labāku.

Priekšējās bikšu kabatas ir oderētas ar mīkstu un siltu materiālu, kas pasargā jūsu rokas no aukstuma sitienu starplaikos.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE. NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu dizaineru komanda atrodas “Inesis Golf Park”, Francijas ziemeļos.Visa gada garumā mūsu dizaineri izgudro un attīsta rūpīgi izstrādātus, vienkāršus un tehniski uzlabotus produktus.Pēc tam produktiem veic rūpīgus laukizmēģinājumus, jo mēs esam pārliecināti, ka, lai panāktu pastāvīgu progresu, reālas dzīves situācijas ir neaizstājamas.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Mūsu bikses, kas paredzētas aukstam laikam, ir apstiprinātas pēc lietotāju veiktajām pārbaudēm, kuras mēs organizējam katram jaunam produktam gan ar iesācējiem, gan vidēja līmeņa, gan ar augstākā līmeņa golfa spēlētājiem.