Filtri 0
Filtri 0
INESIS Kods. 8558850 2944689

Vīriešu ūdensnecaurlaidīgās golfa bikses “RW500”, tumši zilas

70,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: ZILA
  • ZILA
  • MELNA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu komandas izstrādāja šīs ūdensnecaurlaidīgās bikses, kuras var valkāt arī virs citām biksēm, pateicoties elastīgajam audumam un regulējamai jostasvietai.

PRIEKŠROCĪBAS

Trokšņu līmenis

Laminētais tīkliņaudums nerada liekas skaņas kustoties.

Viegls

Trīsslāņu vieglais sastāvs liks jums aizmirst, ka tās valkājat.

Kustības brīvība

Elastīgais, laminētais tīkliņaudums nodrošina tādu pašu kustību brīvību.

Ūdensnecaurlaidīgs

Ūdensnecaurlaidīgs, līmēts audums, kas saglabā jūs sausus četras stundas.

Elpojamība

Šīs elpojošās “RW” bikses nodrošina sausumu, neļaujot jums sakarst.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Sofija, mūsu produktu menedžere, prezentē “RW” golfa bikses:

“Lietus tik tiešām var sajaukt golfa spēlētāja galvu un sabojāt spēli.Mēs vēlējāmies radīt bikses, kas patiešām ļauj jums spēlēt lietū.Visa komanda iesaistījās dizaina procesā.Ideja bija izstrādāt bikses, kas ir ūdensnecaurlaidīgas, bet ņemot vērā golfa spēlētāju prasības un gaidas.Dizaina izvēles procesā man bija iespēja izmantot savu pieredzi kā golfa spēlētājai. Gala rezultāts ir vienkāršs, sportisks un stilīgs.”

Mūsu dizaina komanda stāsta par ūdensnecaurlaidīgajām biksēm:

“Mēs izstrādājām šīs bikses sadarbībā ar “Decathlon” lietus speciālistiem, kuri spēja sniegt savu kompetenci.”Sofija, produktu menedžere.Rezultāts ir ūdens atgrūdošas, ūdensnecaurlaidīgas bikses, kas ļauj jums spēlēt 4 stundas nesaslapinoties, pateicoties trīsslāņu audumam un ūdensizturīgām šuvēm un rāvējslēdzējiem.To gludais dizains arī pasargā no lietus:“Jo mazāk detaļu, jo ūdensnecaurlaidīgāks apģērbs.”Ludivīne, ražošanas inženiere.

Lea, mūsu dizainere, piedāvā bikses, kas pasargā no lietus un sniedz komfortu:

“Neviens golfu nevēlas spēlēt ar slēpošanas biksēm.Tas ir sporta veids, kurā vajag daudz kustēties.Sastāva izvēle nodrošina pieguļošāku piegriezumu, neietekmējot komfortu, pat ja tās nēsā kā virsbikses.To pielāgotā forma nodrošina lielisku kustību brīvību.”Izvēlieties savu parasto bikšu izmēru.Vēl lielākam komfortam, uz apakšstilba ir līplente un rāvējslēdzējs:tas ļauj jums novilkt bikses, apavus atstājot kājās.”

Bikses, kas pārbaudītas lietū:

“Lai pārbaudītu un uzlabotu formu, mūsu dizaina komanda strādāja ar mūsu golfa spēlētāju atsauksmēm:“Mēs kopā ar vairākiem ekspertiem veicām lietošanas pārbaudes ļoti aukstā, ļoti lietainā decembra nedēļas nogalē.Fotosesijas laikā laika apstākļi kļuva vēl sliktāki.Tas ļāva mums notestēt šīs lietus bikses vissliktākajos apstākļos”, saka Sofija un Ludivīne.

Kā jums vajadzētu rūpēties par savu “Rain Weather” apģērbu?

Lai maksimāli ilgi izmantotu un priecātos par “Rain Weather” apģērba ūdens atgrūdošām un ūdensnecaurlaidīgām īpašībām, mēs iesakām notīrīt dubļu pēdas ar ūdeni un mazgāt veļasmašīnā tikai tad, kad tiešām nepieciešams.Rūpīgi izskalojiet un ļaujiet nožūt ārvidē.Visbeidzot, lai atjaunotu auduma ūdens atgrūdošās īpašības, jūs varat ievietot savu jau sauso apģērbu veļas žāvētājā un palaist īsu programmu, kas paredzēta sintētiskiem apģērbiem.

Materiāla ūdensnecaurlaidība un elpojamība no funkcionālās perspektīvas.

Ūdensnecaurlaidīgais sastāvs mērīts ar ūdensstaba pārbaudi, kas zināma arī kā Šmerbera tests.Mūsu materiāls iztur 5000 mm.

Sastāva elpojamība tiek mērīta ar iztvaikošanas pretestības indeksu, kas zināms arī kā RET.Mūsu materiāla rādītājs ir zemāks par 12, kas norāda, ka tas ir ļoti elpojošs materiāls, piemērots mēreni intensīvām aktivitātēm.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Membrāna: 100.0% Poliuretāns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS. PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE. NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi