Filtri 0
Filtri 0
EVADICT Kods. 8666204 4392780

Vīriešu taku skriešanas apspīlētie šorti “Comfort”, haki

35,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: HAKI
  • HAKI
  • MELNA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Brīvi pieguļoša fasona taku skriešanas šorti ar apspīlētiem iekšējiem šortiem un integrētām apakšbiksēm, piemēroti jebkurai skriešanas distancei (treniņiem/sacensībām).

PRIEKŠROCĪBAS

Mitruma pārvaldība

Brīvo un apspīlēto šortu ērtās sastāvdaļas nodrošina sausumu

Viegls

L izmērs sver 224 g, tādēļ šie “divi vienā” šorti sniedz pilnīgu kustību brīvību

Stabilitāte

Ciešas treniņos, izmantojot ekskluzīvu taku skriešanas jostu un savelkamo auklu.

Stabilitāte

Apspīlētie šorti paliek savā vietā un skrējiena laikā labi atbalsta

Kabatas

2 lielas kabatas 250 ml ūdens pudelēm un 4 sānu kabatas želejām.

Lietotāja komforts

Integrēti šorti ar izcili ērtām plakanajām vīlēm, kas novērš kairinājumu.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Viegli un ērti apspīlētie šorti

Mēs izveidojām šos integrētos apspīlētos šortus, lai jums būtu ērti un jūs varētu pilnībā koncentrēties uz treniņiem un taku skrējieniem. Ideāls garums: tie nav ne par īsu, ne par garu, tādēļ jūsu augšstilbi neberzīsies viens pret otru. Pateicoties oderei ar plakanajām vīlēm, jūs nejutīsit kairinājumu (ļaujot izbaudīt skrējienu). Mīksti un viegli, ideāli piemēroti taku skrējējiem, kas vēlas izcilu komfortu fizisko aktivitāšu laikā... Rezultātu uzlabošanai un tīkamam skrējienam dabā

Kā ierobežot diskomfortu, pārkaršanu vai kairinājumu? Izmēri Jostas daļas novietojums

Ir svarīgi izvēlēties pareizo izmēru!

Izstrādājumam vajadzētu ideāli piegult jūsu auguma formai.

Pārāk mazi vai lieli šorti var radīt diskomfortu.

Mēs iesakām atrast laiku izstrādājuma uzmērīšanai veikalā.

Jūsu treniņos svarīgs būs arī vidukļa daļas novietojums:pārāk zemu vai augstu savilkti šorti var radīt nepareizu auduma novietojumu stakles daļā.

Vairākas kabatas: gudrs glabāšanas risinājums!

Ideāli gadījumos, kad, jūsuprāt, taku skriešanas soma būtu lieka, tādēļ šajā integrētajā jostā varat salikt visu nepieciešamo. Priekšpusē ir viena iekškabata, kuru nosedz sieta auduma kabata. Pirmajā varat ielikt tālruni, bet otrajā – 250 ml ūdens pudeli. Lielajā aizmugurējā kabatā ar rāvējslēdzēju arī varat ielikt 250 ml ūdens pudeli. Visbeidzot, 4 sānu kabatās no sieta auduma varat salikt želejas, batoniņus, salvetes utt.

Kompresija un stabilitāte => josta => aukla

Jostas savelkamā aukla skriešanas laikā ļauj nostiprināt un stabilizēt septiņu kabatu saturu, kas izkārtots ap jostu. Tādēļ tās negriezīsies un jūs par tām pavisam aizmirsīsit, tās nespiedīs vidukli.

Mēs iesakām uzvilkt jostas daļu augstāk un pieregulēt ar savelkamo auklu, kad jostas daļa ir vajadzīgajā pozīcijā, lai tā sniegtu lietderīgu atbalstu un optimālu stabilitāti.

Kā saglabāt komfortu, skrienot pa takām? integrētās apakšbikses (varat paturēt vai izgriezt)

Lai nodrošinātu maksimālu komfortu un samazinātu svaru, šajos brīvi pieguļošajos šortos ir integrēti apspīlētie šorti ar iešūtām apakšbiksēm. Šīs ļoti mīkstās apakšbikses ar minimālu vīļu skaitu ir īpaši piegrieztas, lai tās varētu vilkt bez savas apakšveļas, un tās sniedz izcilu atbalstu.

Ja jums labāk patīk vilkt savu apakšveļu, varat viegli izgriezt integrētās apakšbikses, jo tās ir īpaši veidotas šim nolūkam.

Turklāt šortu stakles daļā ir iestrādāts staipīgs, elpojošs sietveida ielaidums.

Aizmugurējās kabatas rāvējslēdzējs ar “Semi lock”? Ko tas nozīmē? Kam tas ir paredzēts?Kā tas darbojas?

Aizmugurējās jostas kabatas rāvējslēdzējam ir īpašs nosaukums - “SEMI LOCK”.

Šo rāvējslēdzēju var “nobloķēt” un “atbloķēt”.

Ja kuģītis ir pacelts, rāvējslēdzēju var atvērt vai aizvērt.

Ja kuģītis ir nolaists (līdzeni pa labi), rāvējslēdzējs ir bloķēts. Šo pozīciju izmanto, lai pasargātu jūsu personīgās mantas fizisku vingrinājumu laikā.

Nekustiniet rāvējslēdzēju, kamēr tas atrodas bloķētā vai pusbloķētā pozīcijā!

sastāvs

sastāvs

Balsts: 31.0% Elastāns, 69.0% Poliesteris; Pamatmateriāls: 11.0% Elastāns, 89.0% Poliesteris; Kabata: 24.0% Elastāns, 76.0% Poliamīds; Oderējums: 100.0% Poliesteris; Siksna: 27.0% Elastāns, 73.0% Poliamīds

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Glabājiet uz pakaramā vai salocītas tīrā un sausā vietā

Lietošanas ierobežojumi

Nedrīkst gludināt<br /> Nav ieteicams vilkt riteņbraukšanai

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Šos ļoti populāros un brīvi pieguļošos šortus ar integrētajiem apspīlētajiem šortiem ir testējuši un apstiprinājuši amatieri un profesionāli taku skrējēji. Dažas no iecienītākajām īpašībām: ļoti praktiska mantu glabāšanas josta, garums un pretberzes un pretkairinājuma īso šortu dizains, ērtas iešūtās apakšbikses un elpojošie materiāli piedāvā izcilu kustību brīvību un sausumu.

Garantija

2 Gadi

Videoklipi