Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • PELĒKA / ROZĀ
  • TIRKĪZA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu pārgājienu inventāra dizaineri izstrādāja šos šortus MH100 meitenēm, kas pārgājienu laikā vēlas juties brīvi un izskatīties labi.

Iegādājieties pārgājienu svārkus-šortus, lai savas āra aktivitātes varētu izbaudīt vieglā un ērtā apģērbā. Tikai pats nepieciešamākais!

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Sekundārais oderējums: 18.0% Elastāns, 82.0% Poliesteris

PRIEKŠROCĪBAS

Anatomiska konstrukcija

Regulējams viduklis, pateicoties elastīgajai jostasvietai.

Ērta uzturēšana

Mazgāt veļas mašīnā (30 °C), ļaut izžūt vai žāvēt žāvētājā vidējā karstumā.

Viegls

Sver tikai 86 g (9–10 gadu vecu bērnu izmērs).

Ātri žūstošs

Mazo pārgājienu entuziastu apģērbs ātri žūst, pateicoties poliestera sastāvam.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Materiālu izturība

Nodiluma un nolietošanās izturības tests: piemēram, mēs pārbaudām vai flīss nesavelsies, izmantojot laboratorijā veiktus testus. Krāsas noturības tests: mēs pārbaudām krāsas noturību, lai pārliecinātos, ka tā nekrāso, saskaroties ar siekalām. Nolietošanās tests: atkārtota mazgāšana nedrīkst ietekmēt auduma īpašības, biezumu vai izskatu.

Tehniskā informācija

Elastīgā jostasvieta pielāgojas dažādām ķermeņa formām. 1 rokas kabata. Svārki, kas uz sāna ir atvērti (atklājot zem tiem esošos šortus) lielākai kustību brīvībai staigāšanas laikā.

Kur tiek ražoti svārku šorti?

Šie svārki-šorti ir izveidoti mūsu starptautiskajā dizaina centrā Monblāna pakājē Francijā, un pēc tam tos ražo mūsu piegādātāji Vjetnamā.

Mēs cieši sadarbojamies ar tiem partneriem, kuriem ir reāla pieredze mūsu svārku-šortu ražošanā.

Pateicoties šīm uzticības attiecībām ar mūsu industriālajiem partneriem, mēs varam radīt augstas kvalitātes tehniskus produktus.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Glabāt salocītus tīrā un sausā vietā.

Lietošanas ierobežojumi

Sargājiet no jebkādiem karstuma avotiem.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu dizaina speciālistu komanda atrodas Monblāna pakājē Augšsavojā (Francijā). Mēs visu gadu radām un izstrādājam produktus, kas labi izskatās, ir vienkārši un kuros ir izmantotas jaunākās tehnoloģijas. Pēc tam tiek veikti praktiskie testi, jo mēs uzskatām, ka pastāvīgus uzlabojumus var veikt tikai tad, ja testēšana tiek veikta reālos apstākļos, ar kuriem jūs sastapsieties.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Lai izpildītu jūsu prasības, Quechua produkti tiek testēti kalnos tādos apstākļos, ar kādiem jūs saskarsieties, dodoties pārgājienā. Mūsu praktisko testu speciāliste Sāra kopā ar bērnu testētāju grupu testē produktus visā to izstrādes gaitā.