Filtri 0
Filtri 0
KIPSTA Kods. 8558317 2941541

Sporta soma Essential, 55 l ietilpība, melna

15,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: PELĒKA / MELNA
  • PELĒKA / MELNA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Esam izstrādājuši “Essential” plecu somu ar 55 l ietilpību, lai pārnēsātu visu jūsu sporta inventāru.To var salocīt un uzglabāt pašas somas kabatā.

PRIEKŠROCĪBAS

Kompakta konstrukcija

Somu var salocīt un uzglabāt tās sānu kabatā.

Izturība

Pret berzi un svaru izturīgs komponents. Testēta laboratorijā.

Tilpums

Soma ar 55 l ietilpību | Somas izmēri atlocītā veidā: 59,5x30,5x27 cm

Vairāki nodalījumi

4 nodalījumi, kas atvieglo uzglabāšanu. (tostarp 3 galvenās kabatas).

Satura ventilācija

Ventilācijas atveres apavu kabatās.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

55 l plecu somas “Essential” dizains

Sporta somas sapakošana mums visiem rada vienu un to pašu problēmu: kā nošķirt netīros apavus? Sporta somai “Essential” ir vieds nodalījums, kas paredzēts tieši apaviem, lai tie nav jāievieto galvenajā nodalījumā. Šī modeļa somu var salocīt un paņemt līdzi, lai kur jūs dotos, vai ērti uzglabāt, atrodoties mājās. Šo somu var izmantot arī ilgākam ceļojumam.

Videi draudzīgs dizains: divu krāsu krāsošana

Krāsojot audumu, tiek izmantots daudz ūdens, kā arī no krāsošanas vannām tiek radīts daudz notekūdens. Lai samazinātu mūsu ietekmi uz vidi, mēs krāsojam tikai katru otro pavedienu, tādējādi samazinot mūsu ūdens patēriņu un mūsu ietekmi uz ūdensapgādi. Somas iekšpuse ir veidota ar divu toņu audumu (viens pavediens krāsots un viens nekrāsots), kas mums sniedz iespēju samazināt mūsu CO² emisijas par 11,8% šīs somas melnajā modelī.

Plecu somas “Essential” ar 55 l ietilpību, izmēri un svars

Salocītas somas izmēri: 30,5 x 27 x 12 cm. Somas izmēri (atlocītā veidā): 59,5 x 30,5 x 27 cm. Svars: 547 g.


Testi laboratorijā

Šai somai ir testēta izturība pret plēšanu un nodilumu.

Šos testus regulāri veic dažādas laboratorijas, lai nodrošinātu, ka mūsu augstie kvalitātes standarti ir ievēroti visā piegādes ķēdē.

Ar ko Essential sporta somu klāsts ir īpašs?

Neatkarīgi no tā, vai esam komandā, mums visiem rodas jautājums, kā pārvietot inventāru, dodoties uz spēli, sporta zāli vai pārvietojoties pa pilsētu. Tādēļ radījām mūsu Essential somu līniju katram dzīves gadījumam ar nodalījumiem, kas nepieciešami, lai nošķirtu tīro apģērbu no netīrā. Mēs tās racionalizējām līdz pašām nepieciešamākajām funkcijām un īpašībām, neupurējot praktiskumu un izturību.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Pārklājums: 100.0% Poliuretāns; Oderējums: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Uzglabājiet šo somu sausā vietā. Regulāri to iztukšojiet, lai nepieļautu nepatīkamas smakas.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Kipsta un Decathlon mūsu produktu izturība mums ir ļoti svarīga. Tādēļ veicam daudzus testus laukumā, lai nodrošinātu, ka mūsu produkti ir kārtīgi piemēroti tiem paredzētajam mērķim, kā arī daudzus testus laboratorijā, lai nodrošinātu mūsu produktu izturību laika gaitā. Starp tiem raušanas testos tiek testēta produkta izturība pret svaru (tiek atkārtoti līdz 10 000 cikliem), vilkšanas testā tiek testēta paša auduma un montāžas izturība.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Kas ir Kipsta sertifikācijas vienība? Kipsta sertifikācijas vienība ir komanda, kas ir veidota no kvalificētiem lauka izmēģinājumu inženieriem, kas ir pazīstama ar tālāk norādīto: Specifisku protokolu un testu ieviešana, kas saistīta ar produktu lietošanu | Kvalificētu testētāju ar atbilstošu produkta funkcijas novērtēšanas līmeni piesaistīšana | Rezultātu objektīva analīze, izmantojot statistikas rīkus.